Sivut

maanantai 28. helmikuuta 2011

Jännät ajat kissoilla!

Ystäväni ei tiennyt mitä teki, kun tässä vähän aikaa sitten mainitsi, että kissat voi opettaa käymään wc-pytyllä... Googlasin heti Litter Kwitterin ja jo samana iltana se oli tilattu. Ja tänään sen kävin postista hakemassa, Briteistä asti tuli.

Piti heti testata, että miten se sopii meidän pönttöön. Hyvin sopi, tuntui tukevalta. Tiuku kerkesi jo kokeilemaankin kaivamista, raukkaa harmitti, kun hiekkaa ei ollut paljoa. Vanhat hiekkalaatikot tyhjensin. Vaikka tuo onkin jo paikoillaan pöntöllä, päätin kuitenkin laittaa sen muutamaksi päiväksi vielä tuohon lattialle. Saavatpahan tottua siihen, että hiekkaa on vähemmän ja laatikko on pienempi. 

Tilasin tuohon vielä lisäksi sellaisen Multi-kat-kitin, jossa oli toiset renkaat. Harmi vaan, siinä oli vasta niitä 2. ja 3.-vaiheen renkaita. Olisin halunnut tuollaisen punaisenkin! Nyt ne joutuu kuitenkin käymään samalla. 

Jatkoa seuraa......

7 kommenttia :

 1. onnea kokeiluun! :D Mikä tuo Multi-kat homma oikein on?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :)

  Siinä on lisää noita rinkuloita. Ajattelin, että ne olis samanlaisia kun tuossa varsinaisessa paketissa, mutta ne olikin erilaisia! Niiden avulla tuohon näköjään saa vaiheita vielä lisää, sillä esim. oranssissa on pienempi reikä kun siinä paketissa olleessa oranssissa. Samoin siinä vihreessä :)

  VastaaPoista
 3. Hauska tarvike :) Tuommoinen olisi meilläkin tarpeen viiden kissan kanssa, sillä hiekkaa kuluu ihan järkyttävät määrät. Onneksi kaksi kissoistani on oppinut ihan itsekseen pissimään suoraan lavuaarin-reikään, mutta olishan se siistimpää, että vessanpönttöön :)

  VastaaPoista
 4. Meijän kisuli osas käydä pöntöllä sekä isommalla että pienemmällä asialla! (Tosin vieraiden talojen vessat ei kelvannu kuin hätätapauksessa ja silloinkin vain pienelle asialle..Oma se olla pitää ;) )

  VastaaPoista
 5. Päivä päivältä alan uskoa tuon laitteen toimivuuteen enemmän ja enemmän. Nyt kumpikin kissa käyttää pöntöllä olevaa punaista astiaa jo ihan itsenäisesti :)

  VastaaPoista
 6. Hauska juttu! Enpä tiennyt minäkään että tuo ihan oikeasti on mahdollista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...