Sivut

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Luvassa tänään: mosaiikkia!

Kohta pääsee ihan luvan kanssa rikkomaan rikottavaksi ostettuja lautasia! En ole koskaan mosaiikkitöitä tehnyt, mutta ei kai se niin hankalaa voi olla? :)


Tuli taas pyöräilyä ympäri Oulua. Ensin kävin Toppilan kierrätyskeskuksessa lautaset mielessäni. Paikka kuitenkan ei sytyttänyt, joten en ostanut mitään. Sen jälkeen pyöräilin Limingantulliin Konttiin. Olen alkanut pitää ko. paikasta. Viime kerralla löysin pari pussillista nappeja ja pussillisen pyykkipoikia yhteishintaan 1,20e. Siellä oli myös hyvä valikoima monenvärisiä ja -kokoisia lautasia. Eikä hintakaan ollut paha, 50 senttiä melkein kaikki.


Kävin sitten vielä kirpparilla. Luulin löytäväni sieltä tarjottimen, mutta olisikohan siellä ollut vain kaksi myynnissä? Halusin kuitenkin puisen tarjottimen. Piti tulla kotiin vähän evästämään ja sen jälkeen piti lähteä vielä keskustaan käymään Sinooperissa. Siellä oli tarjottimia, ja olivat vielä tarjouksessakin! Listalla luki vielä Erikeeper. En löytänyt sitä keskustasta mistään liikkeestä (kolmessa kävin) ja oli sitten pakko vielä lähteä marketeille. Onneksi sieltä löytyi pullo! (Saumauslaasti edelleen puuttuu.....) Nyt sitten vaan (pinkki) vasara käteen, kissat turvaan ja lautasia hajottamaan!

Löytyykö lukijoista mosaiikki-töiden harrastajia? Saako rakennustarvikeliikkeistä halvalla rikki menneitä laattoja?


6 kommenttia :

 1. Eipä ole koskaan tullut tehtyä mosaiikkitöitä, mutta kyllä varmasti olisi mukavaa hommaa..

  Kissoilla näkyy olevan unimosaiikkia...:)

  VastaaPoista
 2. En oo tehnyt mosaiikkitöitä. Kiinnostusta kyllä olisi. Mielnkiinnolla odotan,jos tänne jotain aiheeseen liittyvää ilmestyy.
  Voi kissoja,osaavat ottaa elämän nautiskelun kannalta.

  VastaaPoista
 3. Ainakin 38 kertaa olen meinannut kommentoida, että Tiuku on mielestäni maailmankaikkeuden kauneimpia kissoja, mutta vasta nyt sanon, että on se.

  VastaaPoista
 4. Neferi: Se oli ihan mukavaa hommaa! Varsinkin lautasten rikkominmen oli jotenkin... terapeuttista! :D Palojen liimaaminen alustaan olikin sitten jo työläämpi homma....

  Peikkotyttö: Joo <3 En tiiä kuvitteleeko Kisu olevansa Tiukun emo, kun se niin hellästi aina sitä hoitaa...

  Eija: Kyllä tänne on luvassa kuvia ja tekstiä aiheesta! Tänään pääsen jo saumaamaan ;)

  Oranssi: Tiuku on kyllä semmoinen tapaus, että en toista samannäköistä ole nähnyt! Kisuja sen sijaan on vaikka kenellä ( :( ), oikeasti itseäkin hämmnentää, kun monet ovat niin samannäköisiä...

  VastaaPoista
 5. Olisi hauska kokeilla mosaiikkitöitä, mutta luulen, ettei minun kärsivällisyys moiseen riitä! :D Voi, miten suloisia kissoja! Käypä kurkkaamassa myös meidän karvakorvia Nekolassa... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...