Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

Tavoite

Hoksasin, että sukkasato päätty ihan just! Pakkohan mun on tehdä siis vielä yhden sukat! Kovaa vauhtia olen tänään neulonutkin, ekasta sukasta on jo varsi valmiina. Piti kuitenkin tulla välilä käymään blogissakin, että ei ihan unohdu.

Muutenkin neulerintamalla menee kovaa. Parikin isompaa neulomusta alkaa olla viimeisiä osia vaille valmiina. Toisesta puuttuu hiha ja toisesta kaulus kesken. Parin päivän projekteja siis :)

Edellisessä postauksessa esitellyt lapasetkin päätyivät siskolle. Onneksi äiti oli niin mukava, että neuloi mulle sitten omat, ihan samasta langasta ja mun lehdestä. <3 Yks palmikonkierto ehkä on väärinpäin, mutta ei kait se haittaa...... :)

5 kommenttia :

 1. Täälläkin neulotaan sukkaa hulluna :D Onneks kohta on marraskuu niin saa taas neuloa muutakin!

  VastaaPoista
 2. Joo, ei taida kovin montaa sukkaparia valmistua nyt loppuvuoden aikana :D

  VastaaPoista
 3. Jep, minäkin viimeistelen tänään yhtä sukkaparia. Mulla on vaan sellainen kumma juttu, että kun on "pakko" neuloa jotakin tiettyä juttua, se ei kiinnosta yhtään. Eli mulla varmaan taas sukkaa pukkaa sitten sukkasadon jälkeen. :D

  VastaaPoista
 4. Mä luulen, ettei mun viimeinen sukkapari kerkeä enää satoon. Byhyy. Mutta sukkaa neulon sadon jälkeenkin. Ihan varmasti ja pian. On se vaan niin kivaa. :)

  VastaaPoista
 5. ArualMaria: Sama homma! Pitäis olla semmonen yleinen neulesato. Että sais neuloa mitä haluaa. Tuliskohan sitten neulottua mitään? :D

  Pinni: Onhan tässä vielä pari päivää aikaa :) Maanantai-yöhön asti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...