Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2012

Tikkamasala valmis

Siitä ei tullut päällinen rahille, siitä tuli pieni matto (rav). Aika värikäshän tuo on :)  Ohjetta katsoin täältä ja kun ohjeen kerrokset loppuivat, jatkoin soveltaen. Kuvista näkee aika hyvin, missä kohtaa lisäykset on tehty. Virkkasin 3,0 mm koukulla Schachenmayrin Cataniasta (220g). Ihana lanka! Monet puuvillalangan on löysiä ja halkeilee, mutta Catania tuntui virkatessa mukavan jämäkältä ja pysyi hyvin koossa. Koukku olisi voinut olla vähän isompi, ehkä 3,5mm. Lankaa jäi vielä reeeeilusti, tulette siis näkemään sitä täällä myös jatkossa.

1337358515

Tiskiräteistä sen verran, että molemmat itselleni jääneet ovat olleet kovassa käytössä ja kertaalleen pesussakin. Imukyky parani kovasti pesun jälkeen. Bambuisillä räteillä on hyvä pyyhkiä, tuntuu, että pöydistä tulee puhtaampia (ehkä se johtuu siitäkin, että niihin tulee tartuttua useammin...). Kyllähän nekin rupeavat haisemaan, jos pesua viivyttää liian kauan, mutta mikäpä rätti ei haisisi. Lankavyötteessä oli ohje pestä 40 asteessa, mutta pesin omani 60 asteessa ja hyvin kestivät. En siis voi muuta kuin suositella! :)


Hei mulla on muuten lisää kuvia aiheesta "kissa kassissa" ja bonuskuvana taattua "kissa esitestaa käsityöt" -laatua:

Untitled

Untitled

10 kommenttia :

 1. Ihanan raikkaan värinen matto. :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan pirteät ja energiset värit. Jos omistaisin kesämökin, virkkaisin sen lattioille matot tällä tyylillä :) .

  VastaaPoista
 3. MIelettömän kaunis matto! Tykkään niin tällä hetkellä raikkaista ja kirkkaista väreistä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana sateenkaarimatto! Catania on kyllä tosi kiva lanka, siinä on ihana kiilto!

  VastaaPoista
 5. Matosta tuli kyllä kerrassaan ihana. Satteenkaari tuli mullekki ensimmäisenä mieleen. Mulla on puikoilla cataniaa ja sitä on mukava neuloakki koska se ei halkeile. Langan kiilto on mieletön.

  VastaaPoista
 6. Kaunis. :)
  Itse olen käyttänyt nyt suunnilleen vuoden neulottuja tiskirättejä. Enää meillä ei muita käytetäkään. Kaikki tykkää ja puhdasta tulee. Eikä ne tosiaan haise, kun heittää välillä koneeseen ja käytössä kuivaa ilmavasti, eikä yhdessä mytyssä.
  Suosikkejani on pellavasekoiterätit. Niillä saa hinkattua irti vähän kovemmankin tahran.

  VastaaPoista
 7. Vau, onpa melkoinen piristysruiske tuo sun uusi matto! :D Meillä käytetään myös monenlaisia neulottuja ja virkattuja rättejä (puuvilla, pellava, hamppu, bambu). Mä oon tainnu kaikki pestä ainakin 60-asteessa langasta riippumatta ja hyvin ovat kestäneet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...