Sivut

tiistai 21. elokuuta 2012

Raitatakki & Pikku-Pöllö

Pitkästä aikaa jotain valmista esiteltävää! Sain tehtyä pienen (6kk-kokoisen) raitatakin. Takin valmistuttua kuitenkin tuntui, että siitä puuttuu jotain. Se sai kaverikseen Pöllön.

Pöllön ohje löytyy ilmaiseksi täältä ja takin ohje Ravelrystä. Pöllöön on käytetty 5 mm koukkua ja sekalaisia villalankojen jämiä ja takkiin Cascade 220 (menekki hieman reilu 100g) ja puikkoja 4,5mm ja 5,0mm.

Mulla alkoi maanantaina koulu! Olen vielä parin viikon ajan töissäkin listoilla, mutta työvuoroja ei tällä erää ole enää montaa jäljellä. Aika lailla meillä on tämä viikko täynnä orientoivia opintoja, joten voin ottaa ihan kevyesti, kun asiat on aikaisemmista opinnoista tuttuja. Aikaa siis saada käsitöitä valmiiksi! ;)

Aloin jo yhdistämään toista Sunny Spread -peitoista. Kissa-apurit oli heti paikalla. Aika ihanan näköistä peittoa tulossa!


Ps. Olympialaisista sain neljä mitalia. Pitsi-, peitto-, pala- ja kotisarjoista! 

13 kommenttia :

  1. Kyllä taas huomaa, miten iso vaikutus pienillä asusteilla on! Pöllö antaa tuollekin takille ihan hirmuusti suloista ilmettä. :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit värit tuossa peitossa. :)

    VastaaPoista
  3. Söpö takki. Tuo pöllö kyllä piristää takin ilmettä kummasti.

    VastaaPoista
  4. Heli, neuletakki on aivan täydellisen ihana! Loukkaannutko, jos ihan rehellisesti varastan idaesi ja teen pikkukundilleni samanlaisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päinvastoin, olisin hyvin otettu! Ei siis muuta kuin hommiin! :)

      Poista
  5. Varsin veikeä pöllö! Kiitos ohjevinkistä =)

    VastaaPoista
  6. Suloinen pöllötakki, ja peitostakin on tulossa tosi upea!
    Ai niin: onnittelut olympiamitaleista :)

    VastaaPoista
  7. ihanan siististi nuo palat yhdistetty tuossa peitossa. Itselläkin peittoprojekti kesken ja ajattelin vain virkata ne toisiinsa kiinni mutta tuo sinun peittosi kiinnitys olisikin paljon paremman näköinen eikä jäisi saumakohtiinkaan paksuja saumoja. Miten on tuo kiinnitys tehty? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vain ompelin sen ohjeessa olevan tavan mukaan. Kuvalliset ohjeet mm. täällä: http://crochet.about.com/od/Sewing-Techniques/tp/whip-stitch.htm

      Poista
  8. Ihana pöllötakki! Tommonen kävis lapsenmieliselle aikuisellekin.
    Peitosta on tulossa kaunis.

    VastaaPoista
  9. Onnittelut mitaleista, vaikka en tunne koko asiaa. Ihania nuo sinun palapeittosi.
    Minäkin muutin blogini tänne bloggerin puolelle. Vielä on harjoittelun asteella koko bloginpito.

    VastaaPoista
  10. Ihana pöwwö! Pöllöt on parhaita. Ja miten hieno peitto tulossa tuosta Sunny spreadista, mun pitäis kans tehdä tuolla mallilla vaikka seuraava... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...