Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Mollyt

Kiitos kaikille vauvaonnitteluista :) Ihan vielä ei meidän tulokas ole tulossa, kesäkuuhun asti täytyy vielä malttaa odottaa... No, vauvaa odotellessa voi vaikkapa neuloa. Itelle pipo ja kaverille kans :) Ohjeena näissä on Molly, lanka Novitan 7 veljestä (75g/pipo) ja puikot 3,5 mm. Tykkään (ja saaja tuntui tykkäävän kans)!


Mulla olis pari muutakin valmista työtä esiteltävänä ja sain tuossa hetki sitten vielä toisen hyvän idean, junasukat aikuisten koossa! On kai joku senkin jo toteuttanut, mutta minä en :) 

Lisäksi mulla tekis niin kovasti mieli neuloa itelleni tämmönen kerrassaan suloinen rusettipipo. Kai nyt aikuinenkin voi rusettipipoa käyttää! Sitten vielä tulevalle vauvalle samanlainen..... Meillä ei ainakaan joudu vauva palelemaan! :D

8 kommenttia :

 1. Nättejä ovat nuo Mollyt. :)
  Neulo ehdottomasti tommonen rusettipipo, näyttää tosi kivalta.
  Ja noista aikuisten junasukista tuli mieleen se yks makkaramainen sukkamalli, Mojo. Vähän samaa ajatusta, mutta jotenki villit. :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat Mollyt!
  Katselin myös tuota ohjetta, mutta ei tällä englannin taidolla taideta neulesanastoa selättää. Sopisi sinänsä hyvin myös sytomyssyihin.
  Ihana blogi sinulla, kiitos siitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti kokeilemaan! Netistä löytyy mm. Marjutin neulesanasto ja Dropsilla on hyvät sanastot, niillä pärjää kuka tahansa :) Ja aina on esim. Ravelry ja Facebookin ryhmät, joissa voi pyytää käännösapua. Tsemppiä!

   Poista
 3. Mä haluun kanssa oman Mollyn! Haluun! Mut neulomista hidastaa mullakin vieras kieli. Pitää ehkä pyytää miestä apuun, vaikkei se viimeksikään osannut.. sille ei toi sanasto oo kovin tuttua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannustan suakin rohkeasti kokeilemaan :) Muakin voi tarvittaessa konsultoida vaikka sähköpostin kautta (osoite sivupalkissa), autan mielelläni!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...