Sivut

tiistai 16. elokuuta 2016

Syksyn koleutta vastaan

Onhan tästä ollut puhetta aikasemminkin, ne lapset kasvaa niiiiin nopeasti ja niin edespäin. Se Loki, jonka vuosi sitten tein oli jo hihoista lyhyt. Ja seuraava villatakki (joka muuten on yhä esittelemättä) oli vielä liian ison näköinen, niin tein samistelupaidan isosiskollekin :)


Ohje on sekoitelma Clever clarkia (silmukkamäärät), Mcdreamyä (mallineuleet) ja vähän omaa sovellusta. Puikot 3,0 ja 3,5.  Pääntien joustimen tein kahteen kertaan, ekaksi tuli liian lörpöttävä kaula-aukko. Jälkimmäisessä kuvassa näkyykin miltä se näytti ennen purkamista.

Tässä lankana Dropsin cotton merino. Omista kaapeista löytyi neljä kerää. Eihän se ihan riittänyt ja tilasin yhden kerän lisää. Yhden kerän tilaus - enpä ole ennen sellaista tehnyt (ja tuntui herättävän ihmetystä instagramissakin :D )!


Tästä tuli tyttärelle mieluisa, hyvä että sain langat pääteltyä kun se oli jo päällä!


Syksy on kyllä ihan parasta neulomisaikaa ja saa toivomaan että olisi toinen käsipari lisää - ehtis neuloa tuplamäärän! Mitäs teillä lukijoilla on puikoilla? 

8 kommenttia :

 1. Ihana paita! Tuo lanka ja väri on täys rakkaus. Mulla on puikoilla sukat jotka tuntuu ikuisuusprojektilta. Tilasin häthätää lankamaailmasta uudistettua Vilmaa testiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin on parit keskeneräiset sukat jotka ei tunnu valmistuvan ikinä! Onneksi on korillinen sukkia niin ei pääse varpaat jäätymään ;)

   Poista
 2. Suloinen paita! Syksyn neuleet ovat täälläkin mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikös se syksy pääsekin joka vuosi yllättämään! :)

   Poista
 3. On kyllä neiti saanut niin Ihanan paidan. Loki-takki on myös upea. Sellaisen vois tehdä itsekin. Totta on myös tuo, että lapset kasvaa vauhdilla...

  VastaaPoista
 4. Ihania paitoja. ❤ Kahet lapaset puikoilla. Syksy tulee ku neulottaa kamalasti. 😄❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...