Sivut

lauantai 5. marraskuuta 2011

Harjoituspallo

Tarvitsen vielä harjoitusta kirjoneuleen kanssa.... Lankajuoksuista tuli kireitä, eikä pallosta siksi tullut ihan pyöreää... Langat myös menivät jatkuvasti keskenään solmuun, enkä oikein löytänyt hyvää tapaa pidellä niitä. Olisko teillä hyviä vinkkejä asian suhteen? 

Tässä kuitenkin joulupallo numero 1. Sydänten sija. 


Ohje Joulupallot-kirjasta, punainen lanka Nallea ja valkoinen Woolia. Puikot oli 2,5mm. 


9 kommenttia :

 1. Kaunis pallo. Mä pidän aina toisen langan vasemmalla puolella ja toisen oikealla, niin sitten ei langat mene sotkuun :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pallohan siitä tuli! :) Ja tuo kirja on jotenkin hulvaton, oon ihastellut sitä jo netissä, täytyy varmaan käydä kirjakaupassakin hiplaamassa. Joulupalloja tekis munkin mieli kokeilla neuloa. :)

  VastaaPoista
 3. Söpö pallo.:) Vois itekki tehä muutaman, sais ainakin jämälankoja pois.:D

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen, samalla trendikäs ja jotenkin nostalginen ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätin näköistä kirjoneuletta, ja ah kuinka tasaista ja sileää! Ei mulla vaan koskaan tule noin nättiä kirjoneuletta. :)

  VastaaPoista
 6. Ai niin. Opin juuri joku aika sitten pitämään kumpaakin lankaa yhtä aikaa "sormella". Aiemmin pidin kerralla hollilla vain sitä lankaa, jolla neuloin, ja vaihdoin tarpeen mukaan, mutta kun pitää koko ajan kumpaakin lankaa etusormen päällä ja poimii vain tarvitun värin, niin langanjuoksut ei jää liian löysiksi. Kaipaa kyllä vielä mun kohdallani opettelua jonkin verran, mutta kun ideasta sai kiinni, niin se jopa sujui! Oma ongelmani siis liian löysät langanjuoksut.

  VastaaPoista
 7. Sievä pallo. Minuakin on alkanut nuo pallot kiinnostamaan.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana pallo! Yritin Ravelrysta kattoo ohjetta mutta en löytäny, muutoin oid heti alkanu puikot suihkii :)

  VastaaPoista
 9. Kivan näköinen, minullakin on kirjastosta joulupallokirja lainassa. Kokeilepa kirjoneuletta niin että toinen lanka menee normaalisti etusormen yli ja kuviolanka sekä etu- että keskisormen yli. silloin ne pysyvät samassa järjestyksessa ja kirjoneuleesta tulee tasaista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...