Sivut

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kohoneulelapaset

Ostin valkoiset talvikengät... Ikinä ei ole kenkien ostaminen ollut noin helppoa! Olin sinne nappikauppaan menossa, kun satuin vilkaisemaan kenkäkaupan ikkunaa. Palatessa kengät kummittelivat edelleen mielessä ja niitähän piti tietenkin mennä sovittamaan. Ensimmäiset olivat vielä ihan sopivat - no, nehän piti ostaa.

Siitähän se idea sitten lähti - tarvitsen valkoiset asusteet! Huivi löytyy jo ennestään, mutta tarvitsin vielä lapaset. Nähtyäni täällä esitellyt lapaset, oli pakko tehdä itsellekin samanlaiset. Ja kun mallineuleeseen oli saatavilla vielä loistava, kuvitettu ohjekin, ryhdyin hommiin.


Lanka Novitan 7 veljestä, menekki 63g. Puikot 3,5mm. Varressa 40 silmukkaa ja kohoneuleen ohje tosiaan löytyy täältä. Nopea projekti tehdä, aloitin nämä perjantaina. (rav)


Nyt puuttuu enää lumi :) ...ja ehkä valkoinen pipo.

Pitää katsoa, löytyisikö messuilta sopivaa pipolankaa... Helin kanssa ollaan menossa viikon päästä. Todettiinkin jo, että kaksi Heliä ja lankaa tarjolla ei voi olla hyvä yhdistelmä.... Tilasin jo parit paitalangat etukäteen. Lisäksi ajateltiin vierailla parissa paikallisessa lankakaupassa, ollaan oikein kaksi yötä hotellissa, että ehditään kunnolla tehdä ostoksia :D Ihana irtiotto arjesta siis tiedossa!

8 kommenttia :

 1. Kauniit lapaset, eikä kengätkään näytä hullummilta :D Hauskaa messuilua terveisin kateellinen. Mein koulun joulumyyjäiset on samana viikonloppuna, joten mie en pääse :(

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat lapaset, tuo voisi sopia sukkiinkin:) Mekin Lilan ja Taavan kanssa olemme messuille tulossa. Ehkä jopa nähdään siellä;)

  VastaaPoista
 3. Nätit lapaset ♥.

  Pitäisi tässä itsekin suunnistaa kenkäkauppaan...hyvän näköiset kengät olet löytänyt.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit lapaset! Kohoneule näyttää niin mielenkiintoiselta, että sitä pitää varmaan kokeilla. Mukavaa messuilua, sinne minäkin suunnistan ensi viikonloppuna!

  VastaaPoista
 5. Tosi sievät! Kiva tuo pinta, voisi joskus koittaa itsekkin:)

  VastaaPoista
 6. Nätit lapaset, ja kengätkin näyttää kivoilta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...