Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Magrathea

Kuten vähän aavistelinkin, työt veivät viikolla kaikki mehut, eikä täällä paljon neulottu tai virkattu. Eilen sitten tartuin pitkästä aikaa puikkoihin, ja sain Magrathea-huivin valmiiksi. Lanka Wollmeise twiniä, väri Magnolie light. Lankaa kului 137g, vaikka tein pienimmän koon mukaan. En siis ymmärrä, miksi ohjeessa sanotaan, että 100g riittää hyvin? Ehkä ohuemmasta langasta... Puikot 3,5mm.
























Huivista tuli melko iso! Pituutta sillä on toista metriä :) Ravelrystä löytyy lisää kuvia. En tiedä vakuuttiko tuo Wollmeise vieläkään. Onhan siinä upeat värit, mutta neuletuntuma on todella puuvillainen, enkä tykkää puuvillalangoista kovin paljoa.

Peittokaan ei viikolla oikein edistynyt, olisinko tehnyt ruudun tai pari päivässä. Tänään voisi tehdä taas lisää ja ensi viikolla, kun ei tarvi joka päivä käydä töissä.

Sain melko lyhyen sijaisuuden tuolta nykyisestä paikasta (saattaa kyllä olla, että sopimusta jatketaan vielä sen jälkeen). Hain eilen sitten yhtä toista paikkaa, josta olen kyllä aika innoissani ;) Toivottavasti sieltä tulisi kutsua haastatteluun....

22 kommenttia :

  1. Onnea työnhakujuttuihin!
    Minä sain eilen himoitsemani Drops Delightit postista. Pahus, kotona huomasin, että minulla ei ole 5 mm koukkua (ohjeessa). Teitkö omaasi 5 mm koukulla. Nelonen ja kutonen olisi, mutta taidan olla niin orjallinen ja tehdä sen vitosen koukulla?
    Jäin miettimään sitä mustaa siihen yhdistämiseen, että olisko se sittenkin joku muu, en tiiä vielä. Muut langat näytti tosi ihanilta.
    PS. Huivisi väri on tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, 5mm koukulla olen palasia virkkaillut, 4mm koukulla saattaa tulla vähän pienempiä? Vitonen vaikuttaa ihan hyvältä :) Joko on monta palaa virkattuna? ;)

      Poista
    2. Kädet syyhyää kyllä; nolla palaa tehtynä, kun se 5 mm koukku puuttuu ;(

      Poista
  2. Aivan ihana tuo semisolid(?) väri! Ja käy hyvin tuollaiseen huiviin, jossa on pitsiä vain reunoissa. Minä haaveilen huivin neulomisesta semisolidista langasta. Mutta sellaista lankaa en ole lähitulevaisuudessa hankkimassa ja muutenkin niin kalliit langat kuin Wollmeise saavat odottaa, joten saa vielä pysyä huivi vain haaveena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo huivi on näyttävän näköinen yksivärisestä langastakin tehtynä :)

      Poista
    2. Juu, en vähättäle yhtään huivin kauneutta, ihana on. Himoitsen vaan tässä samalla ihanan väristä lankaa, sellaista jota minulla ei ole. :D

      Poista
  3. Kaunis huivi! Sinun neulomuksissasi tuo pinkki näyttää aina superhoukuttelevalta ja ihanalta, vaikkei se todellakaan ole minun värini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D Pitää siis alkaa käännyttämään sua pinkin värin käyttäjäksi ;D

      Poista
  4. Tämä Magrathea-versio puhuttelee tavallista enemmän, kiva kuulla langanmenekistäkin. Ei ole WM minuakaan aukottomasti hurmannut, ihan samasta syystä kuin sinullakin. Neuloohan tuota, mutta stalkkaamaan ei tarvitse ryhtyä.

    VastaaPoista
  5. Niin kaunis:) WM:n värit ovat huikaisevia, mutta ehkäpä juuri tuo puuvillamaisuus eniten tökkii silloin kun tökkii;)

    VastaaPoista
  6. Hieno malli ja hyvää jälkeä :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis on! Mulla on sama onkelma tuon Wollmeisen kanssa; värit on herkut mutta neuletuntuma ei vakuuta. Värien takia minäkin sitä tulen jatkossa neulomaan.
    Tsempit työnhakuhommiin!

    VastaaPoista
  8. Tosi kaunis tuo sinun huivisi. Neuloin itse saman, mutta hyvin kirjavasta pätkävärjätystä langasta ja tulos ei ollut ollenkaan noin kaunis.

    VastaaPoista
  9. Kaunokainen tuo huivi, sekä malli että väri miellyttää :)

    VastaaPoista
  10. Kaunis huivi! Ja onnea työnhakuun!

    VastaaPoista
  11. Nätti on! Ohjeessa tuo 100g langanmenekki on tosiaan hieman ohuemmalle langalle. Onnea työnhakuun, toivottavasti pääset haastatteluun! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...