Sivut

torstai 2. helmikuuta 2012

Malttamaton tyttö

Minkäpä minä sille voin, että olen niin malttamaton ja kun sormia syyhyttää, täytyy syyhytys päästä heti purkamaan. Siispä, kun mittari näyttää -26 astetta pakkasta, täytyy pukea kunnolla vaatetta, että pääsee käymään Lumoavassa langassa. Delight-hyllyllä. Ja täytyy ostaa muutama kerä, että niillä selviää vaikka viikonlopun yli, jos pakettia ei huomenna vielä näykään. Ja täytyy heti tulostaa ohje ja virkata pari ruutua. Ja tulla heti sitten postaamaan. :)
























Ps. Eikö ole ihan mun näköinen lumilapio. Tuollainen lasten lapio on juuri sopiva siihen tarkoitukseen, että sillä saa 1,5 neliön parvekkeen raivattua lumesta. Pääsin viemään matot ja petivaatteet raikastumaan. Pitäneekin lähteä pelastamaan ne tuolta pakkasesta....

14 kommenttia :

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ihanan väristä tuo vaaleanpunasävyinen Delight! Itse näin LazyKaty-huivin Regia hand-dye effect -langasta ja nyt tekisi mieli ostaa se 100 g jotain liukuvärjättyä sitä varten. Tuo Delight olisi ihan varteen otettava vaihtoehto, kun on tuo Sukkajuhlakin menossa. Täällä ei myydä Dropsia, mutta kyllä sitä jostain saan, jos päätän Delightin puolesta (näin omaa lankalakkoa aloittelevana). Kiitos muuten blogini listaamisesta haasteessasi, toivottavasti sitä kautta tulisi vakituisiakin lukijoita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä. LazyKaty on ihana huivimalli, Delight olisi varmaan täydellinen siihen! Ja kaksi kerää maksaa alle vitosen, kyllä nyt kannattaa ;)

      Poista
  3. Ooi minkä väristä! Tuollainen peitto kelpaisi kyllä itsellekkin ;)

    VastaaPoista
  4. Höööh, oon niin kateellinen sulle, kun jaksat aina neuloo kaikkee ja niin kauheen nopeesti. Mun tekis niin mieli neuloo, mut oon ihan liian laiska ja varmaan sata juttua on kesken tuolla jossain kaapeissa. :D Hitsi kun voisin saada vähän tota sun ahkeruutta itelleniki.. :))

    http://createdin1992.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata olla kateellinen :) Kun ryhtyy hommiin, niin kyllä sitä tulostakin saa aikaan.... Lähetän sulle vähän ahkeruutta, ole hyvä! ;)

      Poista
  5. Voi ei, aloitit jo ;O)
    Ihanalta näyttää, ei siis ollut turha tilaus.
    Perässä tullaan. Mutta viimeksi kun tilasin, niin TASAN 20 päivää meni ennenkuin sain paketin. Pöh.
    Toisaalta, mulla on niin monta juttua kesken, että vähän pelkään, kun ne langat saapuu, että maltanko pysyä erossa niistä. "oikeat" työtkin ihan kärsii suorastaan tästä harrastuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Se loppukuorma tulee varmaan vasta ensi viikolla, pakko oli päästä jo aloittamaan.... Onko siellä knittingroomissa muuten minkälaiset postikulut? Mää tilasin Tapion lankakaupasta, viimeeksi ainakin tilaus tuli suht nopeaa. Postimaksut oli matkahuollon kautta tilattuna 5e.

      Poista
    2. Voi ettäkö olisin tajunnut katsoa tuota mainitsemaasi kauppaa, olisi tilaus tullut nopeammin. KnittingRoomissa postikulutkin isommat 7€. Minulla olis sinne viiden euron ale lappu, niin ajattelin sen käyttää pois. Et sieltä Lumoavasta Langasta olis ottanut kaikkia noita lankoja? Koskiko se tarjous sinnekin?

      Poista
    3. Oli se tarjous sinnekin, mutta mun äiti halusi sitä paksumpaa Fabelia, niin tilattiin sitten netistä kun siellä Lumoavassa langassa ei myydä sitä... :)

      Poista
    4. Katsoin muuten vielä tarkemin sitä minun aiempaa tilaustani KnittingRoomista ja siinä oli eritelty, että toimituskulut 4,99 € ja postiennakkolisä 3 €. Eli siis yht. 8 € toimituskulut. PItää tilata seuraavaksi verkkopankilla, niin sitten häipyy tuo kolme euroa ja sillähän saa jo kerän lankaa.

      Poista
  6. Mahtavia lankoja ja tuollainen lumilapio kelpaisi tännekin :)

    VastaaPoista
  7. Mahtava peitto siitä kyllä syntyy :) Ihana.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...