Sivut

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pieni blogihiljaisuus

Hengissä ollaan, vaikken ole ehtinyt silmukkaakaan neuloa viime päivien aikana. Meillä sattui vesivahinko ja jouduttiin muutaman päivän varoitusajalla löytämään uusi asunto ja muuttamaan. Kohta alkaa olla kaikki tavarat omilla paikoillaan ja neulomisnurkkauskin on hyvällä mallilla, valo vielä tarvitaan. Lankalaatikot on vielä purkamatta ja lipasto täyttämättä. Ehkäpä tänään! Täällä on myös uusia mahdollisuuksia kuvata neuleita... :)

Täällä on 50 vuotta uudempaa kuin edellisessä asunnossa ja välillä täytyy pysähtyä oikein miettimään, että kaikkea sitä tulikin kestettyä kolme vuotta. Mm. suihkun alla olevaa pyykkikonetta. Vaarallinen, sanoisinko? Tai parveketta, jossa juuri ja juuri mahtui pitämään pyykkitelinettä (mutta et sitten kyllä mahtunut niitä pyykkejä oikein sinne laittamaan). Täällä on viime viikolla hankittu tuliterä pyykkikone omalla paikallaan ja parvekkeelle mahtuu vaikka kolme pyykkitelinettä!

Täytyy tänään vielä mennä tekemään loppusiivous vanhalle asunnolle. Mutta mites siellä siivoat, kun huoneet on eristetty toisistaan muovisilla vetoketjuovilla ja vedet katkaistu?? Mulla olis siellä uuni ja jääkaappikin siivoamatta... :s

Ps. Sain Tanjalta tunnustuksen :) Kiitos!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...