Sivut

tiistai 2. lokakuuta 2012

Hello Kittilä

Isoäidinneliöt ommeltuna yhdeksi pötköksi näytti kuulemma Hello Kittylän (omavalintaninen laji tähän)-joukkueen kannatushuivilta, siispä projekti sai kotoisamman nimen Hello Kittilä :D


Inspiraatio (lue kopioitu...) Virkkulaaksosta ja Ravelrystä Puikkotiikerin peitosta. Näin nuo eilen, ja mieleen muistui heti omat isoäidinneliöt, jotka ovat maaliskuusta asti olleet odottamassa inspiraatiota. Vihdoin niille löytyi käyttökohde, eikä niitä tarvinut edes virkata lisää! Näistä tulee siis kuitenkin peitto, vaikkei virkattu isoäidinneliöpeitto tulekaan.

Lyhyesti siis ompelin yhdeksän isoäidinneliötä peräkkäin, poimin pitkältä reunalta silmukat (vähän reilut 200) ja aloin neuloa aina oikeaa.  Noissa esikuvissa on raitoja tehty vain kahdella värillä, omaani tulee useampia värejä. Mulla oli lisäksi isompia neliöitä. Milloin aina oikeasta tuli näin koukuttavaa!

9 kommenttia :

 1. Tuosta tulee varmasti ihana! Tykkään noiden neliöiden väreistä!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, toivottavasti et pahastu, että menin sitä lainaamaan! :)

   Poista
 3. Ihanat värit :D Kaunista tulossa, aivan varmasti!

  VastaaPoista
 4. Aaahhh, ihanaa! Muakin alko himottaa idean lainaaminen (lue kopioiminen ;) kun vauvan peittoon on virkattuna vasta kuusi tilkkua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä tapa tehdä isoäidinneliöpeitto, vaikka ei jaksaisikaan virkata loppuu asti ;) Neulominen on paljon nopeampaa (ainakin mulle) ja siinä voi rentoutua samalla.

   Poista
 5. Tuosta tulee kyllä kaunis peitto.Mä tahdon kanssa kopsata tuon ohjeen ja tehdä tuollaisen peiton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee vaan, hyvät ideat on tehty jaettaviksi! :)

   Poista
 6. ...Tahdon vielä lisätä, että tämä ei ole oma ideani :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...