Sivut

perjantai 3. joulukuuta 2010

Siis hei ei vois tylsempää hommaa olla ku tuo mitä teet....


Tämmöstä meillä tänään. Kisu on kiltisti aina auttamassa mua neulehommissa, mutta kun sitte yrittää ottaa kuvaa, jossa se olis kiinnostuneen näkönen, tulos on tämä. Ehkä se ei vaan halua myöntää, että tykkää tästä ;D

Still light tunic edistyy kivaa vauhtia (enhän tänään ole muuta tehnytkään). Ja siitä tulee juuuuuuri sellainen kuin toivoinkin!!

Ranteeseen ehkä vähän ottaa tuo neulominen, kun on tullut pidettyä vähän taukoa. Mutta kyllä ne nivelet siitä vetreytyy, kunhan vain pääsee kunnolla vauhtiin.

Joululahjojen suhteen tulee kohta ahdistus. Mitä teen! Mitä te muut teette??

Äidille lahjat on hyvällä mallilla, mutta esimerkiksi siskoa varten ei ole edes ideaa. Villasukkia ei kuulemma tarvitse enempää, eikä myöskään huiveja tms. ja lapaset tein jo syksyllä. Kauluria olen miettinyt (siis semmoista pitkää, minkä saa sitten useamman kerran kieputettua kaulan ympärille), mutta jokin siinäkin ideassa tökkii. Ja jouluunhan ei ole kuin enää 21 yötä! Ahistus!

1 kommentti :

  1. Minä ajattelin virkata tai neuloa kirjanmerkkejä niille, joiden tiedän lukevan paljon. En kyllä tiedä, että ehdinkö niitä tehdä, mutta ajatellut ainakin olen. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...