Sivut

lauantai 1. tammikuuta 2011

Hedda IV

Neljäs ja toistaiseksi viimeinen Hedda on valmistunut ja saa kunnian olla vuoden 2011 ensimmäinen valmistunut neule. Lankana tälle kertaa tuttu ja turvallinen Novitan Isoveli, väri se oikean punainen ja sitä kului yhteensä 89g. Tähän tuli kaiken lisäksi tuuhea tupsu - tykkään!

Kuvien laatukin on taas hetkellisesti kohonnut, kun mr. Valokuvaajan kanssa kemiat sattuivat tänään kohtaamaan... Viime kerralla meni hieman sukset ristiin. 


Jostain syystä tällä hetkellä himoitsen punaisia neuleita. Siis juuri noita oikean punaisia. Pitäisi siis saada vielä ainakin kaulahuivi ja lapaset tuota väriä.... Onneksi tämä on niitä värejä, joita on helppoa löytää melkein mistä tahansa lankahyllystä :) (ja omistakin laatikoista pitäisi jossain muodossa löytyä!)


Vuosi vaihtui leppoisissa merkeissä. Olin kotonakotona ja neuloin :D. Tuli siinä ohessa toki ammuttua pieniä "raketteja", valettua tinat ja maisteltua kuohuvaa.

Olisi yksi kiva neuletakki tarkoitus aloittaa tänään. Tai oikeastaan jo tunti sitten tulostin ohjeen ja etsin langat valmiiksi, mutta jostain syystä neuletiheydenlaskemisvaiheessa päädyin leikkaamaan kissalta kynsiä.... :D

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...