Sivut

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Vessaopettelua, 3. päivä

(Jos kissa-asiat ei kiinnosta, jätä tämä merkintä lukematta! :D )

Kissojen vessaopettelu on lähtenyt nyt sujumaan, kun sekä kissat että omistajat ovat oppineet, miten homma toimii. Litter Kwitter on edelleen vessan lattialla.

Eilen aamulla kävi vahinko. Kisu kissa oli käynyt litter kwitterillä, enkä ehtinyt heti siivoamaan. Tiuku tuli sitten siihen haistelemaan sitä laatikkoa, eikä voinut tietenkään mennä siihen. Hetken kuluttua pissavana valui pesukoneen takaa.... Sen jälkeen siivosin laatikon heti. No, ei mennyt kuin hetki kun menin keittiöön ja löysin pöydän alta kasan pökäleitä. Ei, niitä ei voinut tehdä laatikkoon. Päädyin sitten siihen, että niillä on tuolla vessassa vanha (pienempi) laatikko ja Litter Kwitter maassa. Totutelkoot eka sillä tavalla. Aamun jälkeen kyllä kaikki asiat oli toimitettu vanhaan laatikkoon.

Illalla sain idean: laitoin Litter Kwitterin hiekkalaatikkoon! Sen jälkeen olen kyttäillyt kissojen vessassa käyntejä ja siivonnut laatikon heti, kun siellä on joku käynyt. Toistaiseksi kaikki on sujunut hyvin. Kakkoja ei kyllä Litterissä ole vielä näkynyt.

Kokeilu jatkuu.......

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...