Sivut

maanantai 29. elokuuta 2011

Jääkarhut

Näistä piti tulla hiiritossut, mutta kyllä nämä enemmän jääkarhua muistuttavat! Ensimmäiset huovutetut tossuni! Ovat niin ihanat jalassa, että teen taatusti näitä vielä lisää! :)


Ohjeen sain lankakaupasta. Tai oikeastaan sain kaksi ohjetta, sillä ne hiiritossut olivat kokoa 2-vuotiaalle sopivat. Isommista tossuista sitten muokkasin omat jääkarhuni. Lanka on Fritidsgarnia. Ihan uusi tuttavuus, mutta miellyttävä sellainen. Luulin, että tuo kärkiosa huopuisi yhdeksi mytyksi umpeen, mutta niin ei käynyt. Tuosta voisi tehdä lapaset! Nuo oli tosi nopeat tehdä, ne tehtiin 6mm puikoilla. Kaksi kertaa piti pyörittää ne 40 asteen pyykin mukana, ennen kuin koko oli sopiva.Sytyttääkö eläintossut? 

11 kommenttia :

 1. voi kun on suloiset !

  Ite oon vähä vierastanut tota huovutusta, pitäis kyllä kokeilla tehdä vaikka lapaset !
  Kun olin pieni, niin äiti huovutti mulle lapaset ja niistä tuli kolminkertaiset mitä piti ! On liian isot vieläkin.. =D

  VastaaPoista
 2. Aivan hurmaavat jääkarhut! Minä olen Fritidsgarnista tehnyt vain tumppuja ja tykkään kyllä langasta kovasti, sormet vaan ei tykkää paksuilla sukkapuikoilla neulomisesta.

  VastaaPoista
 3. Voi heitä! =) <3 Ehkä ne on vaan pikkuisen pulskat hiiret.

  VastaaPoista
 4. Hienot. Täälläkin tykätään nykyään huopatossukoista :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! Nämä on olleet kyllä päivittäin jalassa ja toisten teko on jo mielessä! Lankaakin jäi juuri sopivasti :) Lisäksi mm. äiti tilasi itselleen töppöset....

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän söpöläiset! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...