Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Käsityömessut 2011

Tulipa käytyä taas messuilla. Jotenkin tuntui, että siellä oli joka lankamyyjällä samat langat, ja muilla myyjillä samat tuotteet kuin viime vuonna.... Ostohalukkuutta piti siis hieman herätellä, ja en loppujen lopuksi paljoa ostanutkaan.  4 tuntia taisin kierrellä ja sitten iski niin kova päänsärky että piti äkkiä lähteä kotiin ja mennä pimeään huoneeseen nukkumaan :/

Päänsärky onneksi helpotti nopeasti ja pääsin ostoksien kimppuun. Ostin putkis-kudetta ja siitä piti heti alkaa vääntämään mattoa. Jos muistaa ne aikaisemmat tuskailut trikookuteen kanssa, niin siihen hommaan verrattuna tämä oli leikkiä! Sen voi jo päätellä siitä, että meillä on nyt vessassa uusi matto. Ja ihana matto onkin! Juhannusruusu nimittäin! Ensimmäinen virkattu matto, joka vielä onnistui. Joko sanoin, että se on ihan täydellinen? ;)


Maton ohje täällä
Ravelryssä täällä
Kuteena Toikan putkis-kude (440g)
Virkkuukoukku 8mm

Muita ostoksia olivat Dropsin Lace -vyyhti, pari isosilmäistä päättelyneulaa (inhoan sitä, kun joutuu tunkemaan lankaa neulansilmään!) ja kyltti vessanoveen. Lisäksi mukaan tarttui jotain neuleystävälle.... :)6 kommenttia :

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...