Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2012

Herkkupäivä :)

Tänään ehdin viimein hakemaan postista arpajaispalkintoni... Onni siis suosi pitkästä aikaa ja voitin Missä neuloimme kerran -blogin arvonnasta aivan käsittämättömän ihanan lankavyyhdin. Ja katsokaapa, miten arvonta toteutettiin! <3 Kiitos Vyyhti ja Neulisti - ja erityiskiitokset Paavo-kissalle! ;)


Uunissa paistuu Mud cake ja sen kaverina  tuoreista mansikoista tehtyä sosetta. Nam nam, kyllä kelpaa. :)

Ps. Kenen mielestä Bloggerin sanavahvistukset alkaa kohta olla jo ihan mahdottomia tulkittavia?? Nykyään niissä on hämäriä kuvia, joista pitäisi tunnistaa numeroitakin....

22 kommenttia :

 1. Mää niiin kualaan tota lankaa! x) Mä jo ajattelin ku luin et Heli, HAA VOITIN... MUTTA, enpäs voittanutkaan :D
  Joo mulla menee hermo kans ihan totaalisesti niitten vahvistusten kanssa.. joutuu päivittää monta kertaa ennen ku löytää sellasen mistä saa selvää! :/

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lankaa! Bloggerin sanavahvistukset menee nykyään niin yli ymmärryksen, että otin ne pois kokonaan.

  VastaaPoista
 3. Oi minkä väristä! Ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Parhaita sanavahvistusarvausleikkejä on olleet ne kerrat, kun siinä hämärässä kuvassa on ollut numeron lisäksi kirjaimia, mutta niitä kirjaimia ei olekaan saanut kirjoittaa siihen arvaukseensa.

  VastaaPoista
 5. Voi että, ompas herkullisen värinen lanka! :)

  Sanavahvistusten selvittämiseen tuntuisi välillä tarvittavan salapoliisia. Pitäisköhän palkata..?

  VastaaPoista
 6. Onpas namia lankaa, slurps:)

  Hep, tunnustan juuri äsken yrittäneeni naputella erääseen blogiin kommenttia neljä eri kertaa kunnes viimein meni oikein. En näe enää nykyisin kovin hyvin, pahaa hajataittoa ja juuri tuollaiset hämärät kuvat ja toisiinsa kietoutuvat sanaviritykset ovat ihan pahinta minulle.

  VastaaPoista
 7. Kyllä on ihana lanka! Musta vähän tuntuu, et ne kuvakohdat niissä vahvistuksissa ei oo niin justiinsa... Kokeiltiin nimittäin yks päivä niin, että kirjoitettiin vaan jotain siihen kuvakohtaan ja sit se kirjainyhdistelmä kuitenkin oikein ja silti blogger päästi kommentin läpi :D Eli kova on luotto tällä hetkellä systeemiin :D

  VastaaPoista
 8. Ihana lanka! Suosittelen kaikkia ottamaan mokomat sanavahvistukset pois käytöstä. Tuskinpa kenellekään niin hirvittävästi spämmiä tulee jos ei ihan kauhean isoa blogia pidä. Ja kommentteja voi kuitenkin aika helposti poistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä. Silti kaikilla tuntuu olevan ne käytössä :(

   Poista
 9. Ihanaa lankaa! Ja minä tunnustan - saatan jättää jopa kommentoimatta niiden superhämärien sanavahvistusten takia, jos arvaus ei ekalla kerralla osu oikeaan. Ei vaan jaksa tapella niiden kanssa.

  VastaaPoista
 10. Onnea blogivoitosta! Taitaa olla aikalailla sun väristä lankaa :D

  Ja joo, ne sanavahvistukset alkaa lähennellä mahdottomuuksia. Välillä hermo meinaa mennä!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kommenteistanne! Testatkaapa ihan huviksenne sitä sanavaihvistuksen ääniversiota..... Hupia luvassa! ;D

  VastaaPoista
 12. Aivan ihanan herkullista lankaa olet voittanut.

  VastaaPoista
 13. Voi JÄRKYTYS miten ihanat värit tuossa langassa!!!

  VastaaPoista
 14. Voi JÄRKYTYS miten ihanat värit tuossa langassa!!!

  VastaaPoista
 15. Kauniin väristä lankaa olet voittanut. Sanavahvistukset on kyllä välillä niin vaikeita, että jää kommentointi siihen.

  VastaaPoista
 16. Kerrankin neuleblogi, jossa on laadukkaat kuvat ja teksti, eikä mitään keski-ikäisten akkojen salamavalolla peilin kautta otettuja kuvia välimerkittömällä tekstillä höystettynä. :D Jään seuraamaan, tosin en lue blogeja ollenkaan bloggerin kautta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...