Sivut

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hello Kitty -huivi

Nähtyäni tämän huivin ohjeen, oli ihan pakko tarttua puikkoihin. Aikas söpönen siitä tuli. Pääsee ensi talvena ulkoilemaan tuon äitiyspakkauksen haalarin ja toivottavasti myös pikkuihmisen kanssa :) Lankoina Viking Ville ja Sandnesin Smart. Yhteensä lankaa kului 50g. Puikot oli 4,0 mm.


Toivottavasti ette kyllästy näihin vauvajuttuihin, musta tuntuu, että mulla ei oo mitään muuta nykyään mielessä... Se isompi Marketta-matto on jo viimeistä kierrosta vaille valmis. Siitä tulee iso! Kävin tänään kangaskaupassa ja huomenna kankaitten kuivuttua pääsen ompeluhommiin... Ehkäpä siis ensi kerralla katsellaan ompeluksia (jos niistä tulee sellaisia, että kehtaa esitellä :D )! 

Mukavaa viikonloppua!

7 kommenttia :

 1. Suloinen on huivi. Ja mitä muuta sitä vois olla mielessä <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen! Kyllä Neitokaisen nyt kelpaa :) Hänestä tulee varmaankin Kaupungin Kaunein Lyyli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti :) Mua koko ajan vaan jännittää kun on kuullut kaikkia juttuja, että sieltä tuleekin Poikanen.... Mun tuurilla :D

   Poista
 3. Ihan huippu huivinen! En malttais odottaa, että päästään näkemään kuvia siitä tulevasta käyttäjästäkin. :)

  VastaaPoista
 4. Söpö huivi ja näitä juttuhan tietysti on mielessä :) Huippua että sä pystyt ja jaksat ja haluat neuloakin vielä tässä vaiheessa ;D Kovasti täälläkin ollaan mukana odotuksessa että näkisi kuvan siitä neulomusten käyttäjästäkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...