Sivut

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Vauvan haalari

Huh, vauva päiväunilla ja äidillä aikaa tulla blogia päivittämään!

Tosiaan, viimeisin valmistunut työ on vauvan haalari. Ohje Dropsilta (koko 6-9kk), lanka samaisen firman Lima (260g), puikot ohjeen suosittelemat 3,5 mm ja 4,5 mm. Päässä täällä esitelty pipo. Köllöttelyalustana mun kummitädin tekemän ihana peitto.

Vauva kasvaa aivan hurjaa tahtia! Tänään päälle sujahti äitiyspakkauksessa tullut 70-senttinen body ja sekään ei ollut mitenkään kauhean ison näköinen! Tuossa haalarissa on sen verran kasvunvaraa, että toivottavasti menee koko talven. Kuvassa hihat ja lahkeet on käännettynä ja neuleet onneksi venyy. Huppukin tuohon pukuun olisi kuulunut, mutta ehkä vauvan kanssa huputon malli on parempi. Ei jää painamaan niskaa, jos se ei joskus olekaan päässä :)

Junasukat on olleet ahkerassa käytössä - ovat maineensa veroiset ja pysyvät hyvin jalassa! Myös Korrigan-takki on ollut monesti päällä. Purosta neulottuja villapöksyjäkin käytettiin sisävaippojen kaverina, mutta sekä ne vaipat että villikset alkaa olla jo pienet. Sunny Spread on ollut meillä satunnaisessa käytössä muiden peittojen ja äitiyspakkauksen siilimakuupussin ohella.

Tämän postauksen neuleet sitten... No, tuo liina on parvekkeen pöydällä säiden armoilla, Newborn vertebrae on ollut peräti kerran päällä (on muuten hyvä vaate kantoliinalla kannettaessa, lämmittää hyvin selkää ja käsiä!), tuo virkattu mekko oli kerran hetken aikaa päällä, mutta helma oli just tyhmästi liian lyhyt, niin ei tullut laitettua toista kertaa... Ja nuo villikset, ne kerkes mennä pieniksi kun ei päästykään heti ekalla viikolla aloittamaan kestoilua. :D

Semmosta tänne :) Nyt vielä hetkeksi Facebookkiin ym. ennen kuin vauvanhoito taas kutsuu...

Ps. Oli muuten 400. postaus! :D 

5 kommenttia :

 1. Ihana haalari ja suloinen vauva <3

  VastaaPoista
 2. Hyvät hyssykät mikä söpöläinen! Ja kiva haalari, voi mahtua vielä vaikka seuraavanakin talvena jos ei jää selästä lyhyeksi :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen haalari ja haalarin käyttäjä! :-)

  VastaaPoista
 4. Suloinen tyttö, ihana! Ja ihana on myös haalari ja hyvin kasvunvaraa, luulisi kyllä sopivan talven läpi. Meilläkin viime talvisessa haalarissa oli tosi paljon kasvunvaraa hihoissa ja lahkeissa, joten niiden puolesta menee varmaan tänäkin talvena, mutta vielä ei olla kokeiltu miten on selkämitan laita... Toivottavasti vielä pärjätään sillä :)

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka suloinen tyttö sekä haalari! Sinulta täältä löytyy kaikkea muutakin mukavaa. Taidan tulla toistekkin tänne kurkkimaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...