Sivut

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Novitan pitsisukat

Novitan sukkalehti on kyllä hyvin hyödynnetty! Tämä oli jo kolmas malli (miten luulin, että niitä olis ollu enemmän?), jonka toteutin ko. lehdestä. Lehdestä aikaisemmin olen tehnyt polvisukat ja nappivarsisukat.

Lankana näissä lankalaatikon pohjalta löytynyt Nalle (aloe vera -käsitelty), puikot 3,0 mm ja lanka meni ihan kaikki. Ohje siis sukkalehdestä löytyvä e. Pitsisukat. Oikeastaan näissä sukissa ohjeesta on otettu vain tuo pitsineule, olikohan ne kärjestä aloitetut ne sukat siinä ohjeessa? Nämä on ihan tavalliset sukat, kun ne mun mielestä istuu paremmin jalkaan. Alkuun loin 60s. Ohjeessa pitsineuleet oli tehty peilikuvina, minä tein 1 kaavion mukaan molemmat.Nämä meni äitille synttärilahjaksi. Sain nämä valmiiksi yhtenä yönä joskus 03 aikoihin, oli pakko tehdä, kun ne piti antaa seuraavana päivänä. Sitten unohdin kuvata ne ja piti pyytää sukat takaisin. :D

6 kommenttia :

 1. Nätti pitsikuvio. Sukkia minäkin kudon koirankarvalangasta.TMarjalellu Raahesta

  VastaaPoista
 2. Nätit sukat! =) Ja tuo sukkalehti on kyllä kummallisen koukuttava, siihen on niin helppo aina palata, saa nähdä tuleeko lapas-lehdestä yhtä luettu.. =)

  VastaaPoista
 3. Moiks!
  Sulla ihana plogi! Oon mummo, enkä tiedä tään ajan jutuista. Saan vinkkejä sun pöogista. Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...