Sivut

torstai 4. elokuuta 2011

Kerästä vyyhdiksi?

Sanokaapa, te asiasta tietävät, että kannattaako vyyhdinpuiden hankkiminen? Siis kyllähän siitä varmasti on hyötyä vyyhtejä purkaessa. Mutta onnistuuko sillä vyyhdin tekeminen? Miten olette vyyhtejä tehneet? Lähinnä kysyn tätä siksi, että keksisin jonkun järkevät keinon, millä lankakerän saisi vyyhtimuotoon... Ja kannattaako ostaa kokonaan puinen, puinen jossa on metallirunko vai kokonaan metallinen? Täällä erilaisia.

Ps. Uskallatteko pestä esim. 100% alpakkaa tai 100% villaa pyykkikoneessa? Pelkään kovasti huopumista, mutta en näköjään saa aikaiseksi pestä niitä käsin.

Ps2. Käykääpä osallistumassa arvontaan Onnenmuruja-blogissa!

9 kommenttia :

 1. hienoja kuvia ja muutenki kiva blogi:)

  käy tutustumassa

  http://annika-diamonddiary.blogspot.com

  t:annika

  VastaaPoista
 2. Noista vyyhdinpuiden nimieroista on käyty Ravelryssä kauheasti keskustelua, joten en ole varma meinaatko samaa kuin minä. Mutta siis semmoinen kasaantaittuva häkkyrä, jota itse kutsun vyyhdinpuuksi, jotkut ehkä kerinpuuksi on minulla ja sillä kerin vyyhdit ja myös teen uudet vyyhdit värjäämistä varten. On ihan kätevä. Ilmeisesti kuitenkin varsinaisesti vyyhtien tekoon olis parempi toisenlaiset.
  Toikalla kerinpuut ovat tällaiset http://toika.fi/toikatori/product_info.php?products_id=414 ja vyyhdinpuut tällaiset http://toika.fi/toikatori/product_info.php?products_id=405

  VastaaPoista
 3. Tuollaisia kasaantaittuvia kerinpuita juuri tarkoitin :)

  VastaaPoista
 4. Miusta vyyhdinpuut (niin mie sitä kutsun) ja kerijälaite on ihan ehdottomat, en enää tulisi toimeen ilman omiani :D

  Pesukoneen villanpesuohjelmalla ja kaikkein hellävaraisimmalla linkouksella sekä Sonetin villanpesuaineella olen mie täysvillaisia pessyt, eikä ole mitään mennyt ikinä pilalle.

  VastaaPoista
 5. Oi, miten kaunis blogi löytyi!!!terveisin romulyyli-riitta

  VastaaPoista
 6. Niin ja ootko menossa portti 2011:sta?

  VastaaPoista
 7. Miulla on sellaiset joskus kauan sitten neulekoneen mukana tulleet metalliset/muoviset vyyhdinpuut, ja en ole juurikaan niitä tarvinnut muuten kuin vyyhdin purkamisessa. Vyyhtiä en ole koskaan tehnyt vaan olen suoraan kerijälaitteella hurrannut keriä. Ihanathan sellaiset puiset "oikeat" olisivat...

  Blogissani ARVOTAAN, joten mukaan vaan! Onko sinulla avain onneen?

  Mukavaa viikonloppua toivoopi Pivikki

  VastaaPoista
 8. Emma: Rohkaisemanasi pesin eilen neuleita ja ne tuli ihan "elävänä" ulos koneesta! Kannatti siis uskaltaa :)

  Riitta Sinikka: Kiitos! :)

  Pivikki: Tulenpa vilkaisemaan arvontaasi! En tiedä vielä osallistunko portti 2011:n. Oletko itse menossa?

  VastaaPoista
 9. Ois ainakin aikomus mennä sinne, otan stannan mukaan Merijärveltä jos vaan hänen tissitakiaisensa voi myös osallistua retriittiin..joten hieman on auki vielä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...