Sivut

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Pinkkiä ja harmaata

Yritin saada tästä hieman eriväristä, mutta "olosuhteiden pakosta" tästä tuli nyt tällainen. Yritin saada aikaan harmaata laittamalla vain vähän mustaa väriä. No sekoitin värin veteen ja olin vähän ihmeissäni. Siitä ei tullut harmaata vaan violettia! Vaikka vesi oli ihan puhdasta. Outoa mustaa. Tuli siitä sitten vähän enemmän harmaan näköistä, kun lisäsin väriä. Näyttää vähän näiltä ja näiltä, hihi. Pahoittelut rumasta vyyhdistä, siinä on vielä apulangat ym. paikoillaan. :)


5 kommenttia :

 1. Olet tainnut laittaa pienen tehtaan pystyyn, kun näitä toinen toistaan houkuttelevampia värjäyksiä syntyy lähes päivittäin!

  VastaaPoista
 2. Hienohan siitä tuli! Millä sä värjäät lankoja? mua kiinnostaisi kanssa kovasti kokeilla värjäilyä, mutta en oikein pääse alkuun. Kool-Aidilla olen kerran kokeillut. Väreistä tuli hauskat, mutta lanka haisee vieläkin niin ällön imelälle, että tytölle aloittamani kaulaliina on edelleen kesken, kun öklöttää. :D

  VastaaPoista
 3. Sanna: Pitää valmistautua sukkasatoon ;) Olisin halunnu värjätä vielä ohuempaa sukkalankaa, mutta sitäpä ei enää lähimarketissa myytykään.

  Maria: Käytän Jacquardin happovärejä. Omistan sitä pinkkinä, punaisena, sinisenä, keltaisena ja mustana. Värit tulevat jauhemuodossa, ja jauheet sekoitetaan melko kuumaan veteen (hengityssuojainta käyttäen, jauhemuodossa ovat haitallisia mm. hengitettynä). Sitten veteen loraus etikkaa ja vedessä liotetut langat. Pidetään hieman kiehumispisteen alapuolella (n. 90-95c) reilu puoli tuntia ja tadaa. :)

  VastaaPoista
 4. Jaahas, täytyykin laittaa korvan taa. :) Kiitos.

  VastaaPoista
 5. Hey ny joku raja! Nainen aamuyöllä tekee täällä postauksia x)
  No ei kai.. ihanaa väriä oot taas saanu aikaseks :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...