Sivut

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Postinjakajan suosiossa

"Jes, voitin taas!" sanoi blondi, kun nosti pankkiautomaatilta rahaa.

Olen taas tehnyt pieniä tilauksia.... Nettikaupoissa on niin pelottavan helppoa asioida! Tällä kertaa postinjakaja luovutti minulle seuraavanlaisen paketin:

4 vyyhtiä mustaa Cascaden Heritagea ja viisi purkkia erivärisiä Jacquardin happovärejä. Pitänee lähteä tässä joku päivä hankkimaan valkoista lankaa, että pääsen harjoittelemaan!

Tykkään Kujeen paketeista, mukana tuli tälläkin kertaa karkkia :)


Blogilista voisi jo alkaa toimimaan! Meinaa olla melkein vieroitusoireiden kaltaisia oireita, kun ei pääse tarkistamaan päivittyneitä blogeja! Seurailen sieltä blogeja, jotka on listattu "neuleblogi" tai "neulonta" -avainsanoilla. Ihanaa, että seurattavaa on paljon, mutta toisaalta, jos näkee jonkun kivan jutun jossain ja haluaisi myöhemmin katsoa uudelleen, ei kyllä muista yhtään, että missä blogissa sen näki.....

Mitä kautta te seurailette blogeja? 

7 kommenttia :

 1. Sinunkin blogisi on minulla google readerissa - sinne päivittyvät kätevästi uusimmat postaukset, ja jälkikäteen voi avata blogin ja selata vanhoja postauksia. Mutta. Sinne pitää itse lisätä haluamansa blogit - kivojen blogien bongaukseen just blogilista ja/ tai blogien sivupalkit.

  VastaaPoista
 2. Taas olet saanut kivaa postia. Minä luen blogeja google readerin kautta, mutta jos jotain uusia blogeja etsin silloin tutkin blogilistaa.

  VastaaPoista
 3. Joo menee kanssa hermo jo tohon Blogilistaan!!!

  VastaaPoista
 4. Mukavia juttuja on postinkantaja tuonut tälläkin kertaa:)

  Minäkin pääasiassa blogilistan kautta luen ja aina silloin tällöin sitten bloggerin kautta, kuten nytkin kun ei lista toimi:)

  VastaaPoista
 5. Pitänee ilmeisesti tutustua tuohon Google readeriin :)

  VastaaPoista
 6. Käytän blogilistaa ja hermohan siihen nyt meni.

  Happovärejä... Hmm...

  Värjättävää lankaa, sukkalankaa, tilasin itse Rellanasta Saksasta, 4 fach kilo 22,50 ja 6 fach sama hinta. On kyllä kerällä, että joutuu vyyhtimään.

  Mistä ostit värit?

  VastaaPoista
 7. Oranssi: Kujeelta ostin, 5,50e / purkki. Pari kokeiluakin olen jo tehnyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...