Sivut

tiistai 27. syyskuuta 2011

Pussukka

Ihan alkuun kiitos siitä hurjasta kommenttimäärästä, jonka olitte edellisiin sukkiin jättäneet! Kyllä lämmittää neulojan mieltä. En tosin tiedä, raskinko enää laittaa niitä sukkia jalkaan, jos ne vaikka kuluvat puhki! ;D

Tänään on taas kaiveltu ompelukone esille, vaikka en ompelusta pidäkään. Tykkään siitä, kun ompelus on valmis, mutta kaikki ne edeltävät vaiheet.... Tämän päivän projekti oli pieni siniruutuinen pussukka. Tuli ihan söpö. Saattaisi tosin olla toimivampi, jos olisin laittanut tukikangasta tuohon / kangas olisi ollut paksumpaa.

Ohjeen nappasin täältä. En noudattanut ohjetta ihan orjallisesti. En nimittäin ymmärtänyt esimerkiksi sitä, miksi vetoketjun piti olla pidempi kuin pussukan yläreuna. Miten se sivusaumojen ompelu muka sitten onnistuu, kun pitää ommella vetoketjun yli? Mulla vielä sattui olemaan metallinen vetoketju. Yksi neula meni poikki ja sen jälkeen leikkasin uudet kankaat. Sillä kertaa kangas oli pidempi kuin vetoketju ja ompelu onnistui oikein hyvin. Kulmien tekeminen oli myöskin hankala vaihe, mutta kyllähän tuosta tuli laatikkomainen. Että sinänsä ihan tyytyväinen olen. :)
Huh, mikä syysmyrsky täällä on! Kova tuuli ja vettä tulee vaakasuorassa. Nyt kuulostaisi hyvältä mukillinen teetä ja kunnon voileipä. Taidanpa suunnata keittiön puolelle..... 


8 kommenttia :

 1. Ihana pussukka. <3 Olen itsekin yrittänyt Hippo-blogin ohjeen mukaan tehdä pussukoita ja on niistä tullutkin ihan hienoja. Tosi kivat sivut muutenkin sinulla! :)) Käyhän katsomassa minun neuloosi-blogia. Toivottavasti tykkäät! :)

  http://kunonneuloosi.blogspot.com/2011/09/dont-worry-be-happy.html

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana pussukka! Tekisin itsekin, jos tarvitsisin pussukkaa, nimittäin itsetehtyjä (neulottuja) pussukoita taitaa olla täällä vähän liikaakin, kun niitä on niin helppo tehdä :D Laitan tuon ohjeen ainakin ajatuslistalle ;)

  VastaaPoista
 3. puussssssssukka <3 määki taaaahon <3

  VastaaPoista
 4. Hieno pussukka. Minäkin olen ajatellut tehdä tuon tyylisen, olin nähnyt jossain pitkulaisia penaaleita tehtynä tuolla tavalla. Kiitos vinkistä, että voisi tietty tehdä muunkin mallisia.. :) Kauhea huomata, miten jää kiinni johonkin yhteen näkemäänsä toteutustapaan eikä pääse siitä irti ajatuksissaan ennen kuin näkee erilailla toteutetun version.

  VastaaPoista
 5. Tosi raikkaan värinen tuo pussukka ja nuo vihreät sukat ne vasta onkin, ihanat! :)

  VastaaPoista
 6. Hauska pussukka, täytyypä joskus syventyä ohjeeseen!;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...