Sivut

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Lörppö ja Passeli

Surkuttelin jo aiemmin eri pari sukista. Halusin esitellä heidät tarkemmin...

Päällekäin. Lörppö alimmaisena ja päälimmäisenä Passeli.
Kuten näkyy, on sekä pituus- että leveyseroa.

Lörppö lörpöttää ja yltää melkein polvilumpioon
asti. Passeli istuu jalkaan paremmin. 


Miten olenkin voinut tehdä noin eri kokoiset sukat tismalleen samoilla puikoilla, samoilla silmukka- ja kerrosmäärillä ja samoilla langoilla! Sukista tuli aivan eri pituisetkin, eikä tuo Lörppö istu kärjestä ollenkaan....

Ehdotuksia; mitä näille tehdään?

1 kommentti :

  1. Tuosta Purosta olen tehnyt jonkin verran, ja olen huomannut saman ongelman. Paikoiteillen lanka menee todella ohueksi, jolloin olen a) jättänyt sen pätkän neulomatta ja lopuksi päätellyt työhön tai b) neulonut kaksinkerroin sen kohdan. Niin kuin sanoit, se näyttää välillä siltä kuin olisi pienestä kiinni ettei katkea. Siihen aikaisempaan kysymykseen vastatakseni ajattelin tehdä Rosesta tällaisen:
    http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=90741
    Jos tuo linkki ei toimi, niin Novita kevät/2008 lehdestä 'Olkaimellinen pitsineuletunika'. Mutta tuo pituus ei ihan miellytä mua, eli joko teen pidemmän (mekko-tyylinen) tai sitten himpun verran lyhyemmän. Noihin sukkiin sanoisin, että jos vain osaat, neulo kummallekin oma pari. Voithan sen huonosti istuvamman parin aina lahjoittaa jollekin. Tai sitten purkaisin Lörpöstä jalkaterän ja neuloisin uudelleen sopimaan Passelin kanssa (tässä tietenkin se vaara, että raidoitus varressa ei välttämättä osu kohdilleen, koska kantapää pitäisi aloittaa aikaisemmin).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...