Sivut

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Voi surku!

Sain jo jonkin aikaa kesken olleet villasukat valmiiksi. Ja kappas, lomalla käsiala oli löystynyt ja kun vedin sukat jalkaan, oli viimeeksi tehty _paljon_ isompi kuin edellinen! En kyllä jaksa purkaa, kyseessä kun on polvisukat.... :(( Menkööt unisukkina...

2 kommenttia :

  1. Minusta on nähtävästi tullut sinun vakilukijasi :) En voi muuta sanoa, kuin että tuo on äärimmäisen raivostuttavaa. Ison työn kun on tehnyt, niin se purkaminen saman tien tuntuu mahdottomalta ajatukselta. Kannattaa varmaan vähän aikaa antaa niiden sukkien olla, kunnes niiden kohtalo joku päivä kirkastuu :) Tai ainakin mulle käy monesti niin, että joko työ menee sitten purkuun tai kehittelen vaihtoehtoisia ratkaisuja :) Mua jäi hieman mietityttämään nyt tuo Rose Mohair, että viitsinkö nyt sittenkään tehdä siitä mitään isompaa... Toisaalta se on kyllä aivan ihana lanka. No saa nähdä :)

    VastaaPoista
  2. Piti soittaa äitillekin ja surkutella... Ehdotus sieltä suunnalta oli, että tee vielä kolmas sukka :D Saas nähä.

    Kannattaa sitä Rose Mohairia ainakin kokeilla, huivina esim. toimii paremmin kuin neuleena. Ainakin luulisi että huiviin ei kohdistuisi niin paljon hankausta :) Taikka sitten joku pipo tms. Mitä olet siitä ajatellut tehdä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...