Sivut

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Neulehoroskooppi

Ullassa oli joskus neulehoroskooppeja!

NEITSYT (24.8.-23.9.)
Neulot vain tarpeeseen ja sinulla on puikoilla vain yksi neule kerrallaan. Kauhistelet kanssaneulojiesi pursuilevia lankavarastoja ja mittavia UFO-listoja. Neulot täsmällisesti ja siististi. Virheen löytäessäsi kauhistut ja purat vaikka viikon työn korjataksesi sen. Aloitat joululahjojen neulomisen jo kesäkuussa ja usein paketeista löytyy toinen toistaan taidokkaammin neulottuja, mutta aina niin tarpeellisia villasukkia. 

Lempilankasi: Opalin ja Regian moniväriset sukkalangat. 

Oonkohan varmasti neisyiden edustaja! Neuleita on kesken mooooonta. Se kyllä kauhistuttaa, mutta ei niin paljon, että se jotenkin vaikuttaisi. Enkä kyllä pura viikkoa! Joululahjat. Joko niitä muka voi aloittaa...

ps. TicoTico-sukan kaveri on jo kantapääntekovaiheessa. Huomenna 8h luennolle mukaan, eiköhän se etene ja neuleblaah voitetaan! En kyllä tiedä, istuuko se omaan jalkaan vai lähteekö jollekin mieltä lämmittämään :)

1 kommentti :

  1. Miulla on sama horoskooppi..Miulla on kyl aina ainakin kolme neuletta kesken, ja kauhea pursuileva lankavarasto. Mut saatan hyvinki purkaa sen viikon työn, jos on virhe. Ja yleensä todellakin neulon joululahjoja jo toukokuusta alkaen, tää vuosi on poikkeus, jolloin sitä ei tule tapahtumaan.. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...