Sivut

perjantai 27. elokuuta 2010

Pöllykät

Noniiiin, nyt omistan syystakkiin täydellisesti värinsä puolesta sopivat lapaset: Pöllykät! Teinkin niitä heti kaksi paria, sisko nimittäin tulee yökylään ja isosisko ajatteli vähän lahjoa.... :)


Malli: Give a Hoot
Lanka: Novita Isoveli
Puikot: 5,5mm ja toisissa 6mm
Langankulutus: En punninnut, mutta 
vajaa kerä meni aina pariin. Ehkä 80g?

Ensimmäiset tein 6mm:n puikoilla. Tuli melko sen kokoiset, että alle voi laittaa jotkut ohuet lapaset. 5,5mm:n puikoilla tuli sopivammat. :)

Nappien ompelu oli hankalaa. Melkein luovutin ja jätin omani sokeiksi. Mutta enpäs sitten luovuttanutkaan. Hyvä niin. Pitäähän Pöllyköiden nähdä! (Silmät ei tietenkään ole samoilla kohdilla, nämähän ovat yksilöitä kaikki....) Oli muuten nopea projekti. Eilen joskus viiden aikaan aloitin ensimmäisen, tänään hetki sitten neljäs oli valmis. Hihi.


Tein eilen havainnon kirjastossa. Pitkään olen miettinyt, että miksi näitä neulekirjoja on niin vähän aina paikalla. Satuin sitten vahingossa vilkaisemaan pari hyllyä ylemmäs ja kappas.... Kirjarivi alkoikin sieltä! Välissä oli vaan pari muuta hyllyä. Tuli vähän blondi olo :D

Ps. Thermal on saavuttanut suuren suosion. Poikaystävän mummokin kehui! Äiti tykkäsi niin paljon, että tilasi itselleen oman. Sen parissa olen ahertanut...

Ps II. Näin ensimmäistä kertaa neuleista unta! Mulla oli siinä täydellinen huivi.... Siinä oli jotain Citron-huivin tyyppistä... < 3

5 kommenttia :

 1. oot melkosen nopea neulomaan jos 4 lapasta noin nopeesti *kade* ja taidanpa tehdä itelle samanlaiset tässä kunhan kerkeän. Hienot!

  VastaaPoista
 2. Minä olen tehnyt tuollaiset samanlaiset lapaset ja yllätyin suuresti kuinka nopeasti ne syntyi. Liekö langan paksuus vai se että ei ollut tylsiä aina oikein kerroksia juurikaan, syynä nopeaan syntymiseen.
  Ja voi kinka olenkaan tykännyt noista lapasista. Ensi talveksi muutamat uudet...

  VastaaPoista
 3. Ihania lapasia! Todella suloiset!
  Taidanpa neuloa itsellekin tuommoiset talven varalle.

  VastaaPoista
 4. Ihanat lapaset! Voisin tehdä lapselle tuollaiset, ja tietty itellekin. :)

  VastaaPoista
 5. Sasu: Osasyynä oli varmaan juurikin se että tylsiä kierroksia ei ollut juuri ollenkaan! Ohjeen seuraaminenhan on aika koukuttavaa? ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...