Sivut

torstai 19. elokuuta 2010

Thermal

Thermalin kohtalo oli seuraava: koska hihat eivät edistyneet ja langan väri kyllästytti, siitä tuli liivi. Neuloin hihansuihin vähän joustinneuletta ja se oli siinä. Värikkään paidan kanssa TYKKÄÄN!
Malli: Thermal
Lanka: Novita Nalle
Langankulutus: 250g
Puikot: 3,5mm
Muuta: Tehty pienimmän koon mukaan. 
Lisäksi 2 mustaa nappia.


 Syyskylmyys tekee edelleen tuloaan, joten villaiselle liiville on käyttöä. Koulussakin tahtoo (ainakin aiempina syksyinä ja talvina) olla vilpoista, mutta tällä kertaa sitä oikein odottaa ;).

Nam nam! Vohvelihan on kaikkien herkkua ;) Mallikuvio oli helppo, toistettiin vaan muutamaa kierrosta. Toisaalta se voi olla pitkästyttävää. Vartalo-osa muutenkin oli helppo tehdä. Eikö tuo toimikin paremmin liivinä, kun alle voi pukea värikkään paidan eikä muutu kokonaan harmaaksi kun tuon vetää yllensä?


Helmet kaulaan ja menoksi! Loppujen lopuksi (kuten yleensäkin) tämä oli kaiken vaivan ja silmukoiden poiminnan ja turhautumisen arvoinen.


Ps.  Ystävämme Kurre on palannut pihapiiriin. Hihittelin täällä yksinään, kun toinen hyppeli edes takaisin ja kantoi käpyä mukanaan. Välillä piti toki pysähtyä kuopimaan maata :))

9 kommenttia :

 1. Kaunis liivi! Oon tota katsonut joskus jollain muullakin ja miettinyt, että pitäis tehdä! Haluu kans :)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kyllä tehdä, tämä tulee pääsemään suosikkineuleiden joukkoon! <3

  VastaaPoista
 3. Nätti liivi! Ja alemman postauksen Shalom on aivan ihana myös! :) Täytyy kyllä tehdä tuo shalom kans, kunhan saa ensin vähän keskeneräisiä valmiiksi.. :D

  VastaaPoista
 4. Hieno Thermal! Minulla on tuo malli listalla, mutta milloinkahan senkin kimppuun pääsee... Liivi voisi ollakin hyvä idea, kun tykkään muutenkin liiveistä (kiitoksia vain kehuista). :)

  VastaaPoista
 5. Siitä tuli tosi kivan näköinen! Totta on, että ehkä toimii liivinä paremmin, niin saa väriä päivään paidanhihoilla. :)

  VastaaPoista
 6. Todella nätti! Tuo pintaneule näyttää niin kivalta. Hymyilyttäviä oravakuvia. :)

  VastaaPoista
 7. Nätti tuli tästäki niinku alemmasta shalomista myös. Itellä ois tillausta myös jonku sortin liiville. Tää vois olla sellanen...

  VastaaPoista
 8. Ihana slipari. Harmaa sopii todella tyylikkäästi syksyyn.

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis slipoveri, sopii ihanasti tuo harmaa yhteen pinkin kanssa. Tykkään:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...