Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Työn alla

Jostain syystä (neuleasioista) bloggaaminen on ollut hidasta viime aikoina. Vaikka on ollut paljon asiaakin! Aloitetaan vaikka aikajärjestyksessä...

Tilasin Puolikkaiden sukkien talosta silmukkamerkkejä, ja voi että kuinka tyytyväinen olenkaan niihin! Ja kuinka hyvin ne sopivatkaan tähän työhön ;)


Voitin Villikissan blogista ihanan Annis-huivin. Eikö tämäkin ole juuri minun väriseni! :)) Huivi on ihanan pehmeä ja kevyt (ja se tuoksuu hyvälle!). Suunnittelinkin jo vähän, että käytän sitä keväällä siskon yo-juhlissa. Kiitos siis vielä palkinnosta!Keskeneräisistä töistä sen verran, että Esther-sukat, korjaan, ensimmäinen sukka alkaa olla kärkikavennusta vaille valmis. Kyllä tuo turkoosi on aika ihana väri myöskin!


Still light II edistyy myöskin. Se on jo jonkun aikaa jumittanut hihoissa (ajattelin tehdä ne hyvissä ajoin, niin ei jää valmistuminen ainakaan siitä kiinni). Eilen sain kuitenkin hihat valmiiksi. Nyt voi sitten jatkaa eteenpäin :). Edellinen Still light on ollut kovassa käytössä. En ole täysin tyytyväinen käyttämääni lankaan, sillä se on nyppääntynyt ja kainaloista melkein huopunut??!

6 kommenttia :

 1. oi miten upeat nuo turkoosit sukat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Ne ei ole edes vaikeat tehdä!

  VastaaPoista
 3. Esteetikko ei erehdy, tottakai pinkin neuleen kanssa pitää olla pinkit silmukkamerkit. Ihana tulee tuosta sun villatakista :) Annis on aina nätti ja voi, mitkä sukat olet tehnyt! Kas kun päähän pälkähti tehdä samanlaiset, mutta ehkä vaaleanpunaiset?

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani, käy kurkkaamassa! ;)

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla, että merkit olivat mieluiset ♥. Sopivat todella hyvin tuohon neuleeseen :D .

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis tuo sininen sukka!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...