Sivut

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Mosaiikkitarjotin

Joo-o. Voin sanoa, että tätä hommaa ei suositella lyhytpinnaisille! Eikä aloittelijoille suositella epämääräisiä, kaarevia palasia. Vaan sitä tasaista kaakelia.

Kivointa tämän tekemisessä oli rikkoa lautasia ( :D ) ja sommitella palasia. Palasten liimaaminen ja laastin levitys olivat raskaita vaiheita. Kaikkein hermojarepivintä oli kuitenkin laastin puhdistus; palaset nimittäin olivat eri paksuisia ja niissä oli teräviä kulmia, eivätkä kaikki pysyneet alustassa kiinni...

En ole täysin tyytyväinen tähän. Tarjottimen reunat pitää ainakin käsitellä vielä jollain aineella. Mutta tulipahan kokeiltua!


Jos siis suunnittelet ensimmäisen mosaiikkityösi tekemistä:
- kiinnitä huomiota ergonomiaan (älä työskentele lattialla istuen ja kurotellen..)
- varaa kunnolla aikaa
- hanki tasaisia kaakelinpaloja
- liimaa palaset huolella !!
- laastia levittäessäsi suojaa osat, joihin et halua laastia (reunat ym.)
- hommaa jostain kassillinen kärsivällisyyttä. Mieluiten ehkä kaksi kassillista.

8 kommenttia :

 1. Epätasaisesta pinnasta tuli kyllä kivan näköinen ja elävä....

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno työ! Upeat värit :)

  VastaaPoista
 3. Se on tosi kivan näköinen, mutta voin kuvitella, että pinnan epätasaisuus haittaa mahdollisuuksia käyttää tuota tarjottimena... En ehkä alkaisi kuohuviinilaseja tuohon asettelemaan. =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista :) Tämä kyllä viimeistään herätti hieman kadoksissa olleen neuleinnostuksen. Puikot on heilunu ahkerasti!

  Pote: Kuohuviinilaseja vaan tarjotin täyteen! ;D

  VastaaPoista
 5. Kaunis tarjotin epätasaisuuksista huolimatta. Kyllä siinä varmasti ainakin lautanen pysyy "pystyssä"! :) Ja kiitos vinkeistä tulevaa varten, koitan itse muistaa..

  VastaaPoista
 6. Saara: Juu, lautanen kyllä pysyy pystyssä, eilen testattiin. Pystyssä pysyi myös iso juomalasi, kun sen oikein tarkasti siihen asetteli :D

  VastaaPoista
 7. Ainakin kaunis koriste,jos ei muuta.Kauniit värit,tuli suuri houkutus koittaa jotain samanlaista. Kiva kun olit laittanut tänne vielä vinkkejä meitä muita ajattellen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...