Sivut

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Uusia haasteita näkyvissä

Juuri kun tähän jouten olemisen makuun pääsi, täytyy todeta, että lomat on nyt lomailtu ja on aika siirtyä varsinaisen haasteen pariin. Tulen nimittäin tekemään sairaanhoitajan sijaisuutta elokuun loppuun asti! Ja ihan sairaalassa! Ja ensimmäinen päivä on huomenna... Verokortti on etsitty ja työkengät odottamassa lähtöä. Jännät tunnelmat!Loman aikana tuli tehtyä erinäisiä kokeiluja, mutta olen palannut sille omalle mukavuusalueelle - neuleiden pariin. Kadonnut innostus on kyllä löytynyt taas (nyt odotellaan vain ensimmäistä palkkapäivää)!

7 kommenttia :

 1. Hei! Mukavaa että kävit blogissani. Sinullakin on kissa/kissoja, ihanaa! Tulen siis varmasti uudelleen visiitille. Itsellä on ainakin neule innostus vähän lotkahtanut näin kesän myötä, mutta kyllä sitä vielä joskus ;) On jäänyt joitakin julkaisemattakin, kun on ollut muka niiiiin kiire. Hyvää työpäivää!

  VastaaPoista
 2. Heidi: On mukavaa aina löytää uusia blogeja ja myös saada omalle blogilleen uusia lukijoita :) Tervetuloa siis! Neuleinnostus taitaa olla vähän kausittaista, mutta eiköhän se viimeistään syksyllä palaudu joka neulojalle, kun ilman viilenee ja villatakkikelit alkaa :)

  Lankakeiju: Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Onnea uusiin haasteisiin! Uusi paikka ja uudet asiat vie aluksi voimia, mutta hyvillä yöunilla, kissojen kehräyksellä ja ihkulankojen silittelyllä saa työlle mukavaa vastapainoa. ;)

  VastaaPoista
 4. Tiina: Kylläpä kuulosti ihanalta tuo töitten vastapaino... :) Jo pelkästään tuo kommenttisi rentoutti!

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta työpaikasta! Se kuuluu asiaan, että ensin vähän jännittää, mutta nopeasti varmasti sopeudut. Toivottavasti on kiva työympäristö ja mukavat työkaverit!

  Kisut ottaa kyllä rennosti, söpöläiset!

  VastaaPoista
 6. ArualMaria: Kaksi päivää olen ollut perehdytyksessä ja nyt jo ensimmäinen vapaapäivä :D Huomenna pitäisi sitten osata jo toimia melko itsenäisesti...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...