Sivut

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Melkein valmista

Twenty ten on valmis. Tai siis päättelyä ja nappeja vailla valmis, eli siis melkein valmis. Oi, Joulupukki, tuo mulle nappivarasto joululahjaksi! Ihan perusnappeja, perusväreissä. Ja monen kokoisia. Helpottaisi huomattavasti neuleiden tekemistä! Ja päättelykeiju, tule kyläilemään!

Citron on melkein valmis. Siitä puuttuu enää röyhelöreunus. Joka alkaa niin, että koko krs:n jokainen silmukka neulotaan sekä etu- että takareunastaan. Ja saadaan 540 silmukkaa. Joilla neulotaan 11 krs, tai vaihtoehtoisesti sen verran, kuin lankaa riittää. Tämä suoritus vaatii hyvät tv-ohjelmat!

Minä olen melkein valmis sairaanhoitaja. Neuleiden valmistuminen tuntuu mukavalta, oma valmistuminen ei. Tiedän, tekemällä oppii, mutta olisi kiva, kun olisi tunne, että 3,5 vuotta koulunkäyntiä ei ole ollut turhaa. Että tuntisi olevansa ammattilainen! Oulussa tällä hetkellä sairaanhoitaja-nimikkeen alapuolella on tasan yksi työpaikka. Inkontinenssisuojaesittelijänä.

3 kommenttia :

 1. Hei! Laitoin blogiini sen kyselemäsi mallineuleen ohjeen, toivottavasti siitä saa selvää....

  Onnea valmistumisesi johdosta, sinulla on vielä kaikki ovet avoimina edessäsi. Vanhustyö ainakin on tulevaisuuden ala, vanhusväestön määrä lisääntyy koko ajan....
  t. Marja

  VastaaPoista
 2. Etelään vaan! Täällä on kaikki muutkin :)
  t. Maija

  VastaaPoista
 3. Onnittelut valmistumisesi johdosta!
  Ole iloinen ja ylpeä hienosta ammatistasi - et einakaan varmasti valmistu työttömäksi. Ja vaikkei niitä vakkaripaikkoja auki olisikaan, niin varmasti sijaisuuksia löytyy ja niistähän se on ura aloitettava.
  Ekassa työpaikassa tuntuu varmasti, ettei osaa mitään - uusi paikka ja uudet tavat tehdä asioita hämmentää. Siltähän se tuntuu jokaisessa uudessa harjoittelupaikassakin. Mutta nopeasti sitä alkuun pääsee ja alkaa tuntua, että saattaa vaikka osatakin tätä työtä. :)
  Juu ja hei, sairaanhoitajan ammatissahan ei ole ikinä valmis, joten oppimista riittää, ihan sinne eläkepäiviin saakka.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...