Sivut

maanantai 14. marraskuuta 2011

Twenty ten

Vai pitäisikö tämä nimetä Twenty Eleven, kuluvan vuoden mukaan.


Tätä oli mukava tehdä. Ohje oli selkeä ja ihanan tarkka. Oma mokani, menin tekemään hieman ohjetta pidemmän version ja sitten meinasi tulla hankaluuksia loppuvaiheessa. Mutta silloinhan vain sovelletaan ;)


Ohje oli nerokas. Ainoastaan taskun kohdalla piti ommella, muuten selvittiin ilman. Cascaden Eco+ -lanka oli mukavan tuntuista. Ja väristä. Ja sitä kului 1,6 vyyhtiä, eli nelisen sataa grammaa. Puikot oli 5,0 mm, olisivat saaneet melkein olla 5,5 mm.  Nappien väriksi valikoitui valkosuklaa, jostain syystä nuo vain tuntuivan oikeilta. (rav)

Loppuun vielä kauhea itselaukaisimella ja salamalla otettu kuva...


Ps. Ostin kuulokkeet :) ...ja kukaan ei nyt sitten sano, että noita ei saa säilyttää noin.... Ei mulla parempaakaan tapaa ole, enkä jaksa aina selvitellä noita....

"Jos kuulokkeet olis tehty kengännauhoista, pysyiskö ne aina selvillä? Ja jos kengännauhat olis tehty kuulokkeista, pysyiskö ne aina solmussa?"7 kommenttia :

 1. Nätti!

  Ja mä pidän kuulokkeita ihan samalla tavalla..

  VastaaPoista
 2. Nättiä neulepintaa, ja värikin taitaa olla ihan sinua! :D

  VastaaPoista
 3. Huikea väri ja kaunis neule! Jaa, noinko ei kuulokkeiden johtoa saisi kieputella? Mitenkäs sitten?

  VastaaPoista
 4. Ihana lanka, ja värikin näyttää upealta! Takin neulominen ohjetta pidemmäksi on muuten hyvä idea, näyttää ainakin minun silmääni kivemmalta. Olisin omaanikin pidentänyt jos olisin uskaltanut lähteä säätämään.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva kaulus neuleessa. Tykkään myös nappirivin vinoudesta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...