Sivut

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Vatukoita

Tekaisin "välipalana" itselleni Brambles-pipon. Itse asiassa niitä tuli tehtyä kaksi, mutta ensimmäinen sai purkutuomion, koska se vaan oli liian pieni. Tarkempia ohjeita siihen, miten lörttöpiposta saa tehtyä pipon löytyy Ravelryn projektisivulta.


Lankana käytin Tampereelta ostettua Cascade 220:ä, jota kului vajaa vyyhdillinen. Puikot oli 4,0mm. Tykkään!

Blurrasin naaman. Jälkeen päin ajateltuna mietin, että miksi - jokuhan saattaa tunnistaa tuolla kylillä minut näistä asusteistani :D Huivi on tosi vanha, jostain Novitan kausilangasta vuosia sitten aina oikealla tehty. Edit: Kiitos Helille, Jengaahan se tämä lanka oli! 

16 kommenttia :

 1. Tosi nätti pipo ja hieno väri :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pipo todellakin. Vaikka jouduit purkamaan, kannatti. Palamikot on aina mun sydäntä lähellä, ne on "ikikauniita".

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluaisin tuollaisen. Värikin on ihan huippu!

  VastaaPoista
 4. Nätti kun mikä ja ihanan värinen!

  VastaaPoista
 5. Ihan on sun näköinen/ värinen ystäväni! <3 ja Jengaahan tuo huivi näyttäis olevan x)

  VastaaPoista
 6. Ai ku ihana pipo. Mun tekisi mieli tehdä tällä mallilla pipoja vaikka kuinka kun ei tunnu yksi riitävän. Kaikissä sävyissä. Ehkä teen pinkin seuraavaksi, sen verta houkutelevalta näyttää tämä sinun!

  VastaaPoista
 7. Ihana pipo ja huivi! Tuon väristä lankaa olen itsekin etsiskellyt erääseen huiviprojektiin. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista!

  Epa: Itse asiassa mun pipoinnostus lähti siitä sun piposta ja siitä minkä olit linkittänyt omassa blogissasi. Kiitos siis innoituksesta! ;)

  Rouva Pee: Tuo lanka on Lankaideasta ostettu. Väri saattoi olla 6469 Hot Pink, mutta en mene tuosta takuuseen, koska vyötteet on kadonneet... Cascadella on kyllä tooooosi laaja värivalikoima, suosittelen!

  VastaaPoista
 9. Hei Heli, tulin vastavierailulle :) Ihanan raikkaan oloinen blogi sulla, ja tuo pipo on kaunis! Maisema kuvan taustalla näyttää ihanan lumiselta...

  VastaaPoista
 10. Kiva pipo - mutta missä on jo lunta! Kadehdittavaa!!

  VastaaPoista
 11. Itse olen anti-pipo-ihminen. Pipo ei pue minua YHTÄÄN, enkä tykkää sellaista käyttää (pari kertaa paleltuneet korvalehdet olisivat eri mieltä..) Mutta tämä pipo on ihan mahtava! Neulekuvio ja väri, vau!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...