Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2012

Kukkatiskirätti

Lupaan, että seuraavaksi esittelen jo jotain muutakin, kun näitä tiskirättejä... Täytyy laittaa nämä nyt testiin :) Tiskirätin ohje on taas täältä. Tykkään ehkä tuosta sydänkuvioisesta eniten. Tässä viimeisimmässä kuvio on vähän sekava... (rav)


Josko sitten lähtisi yhdistämään peiton palasia. Tai lisäämään ne uudet langat Ravelryn stashiin...


11 kommenttia :

 1. Ihana blogi sinulla. Kaikkea kaunista noiden tiskirättien ohella näin ja kisut.

  VastaaPoista
 2. Reippaita rättejä olet innostunut neulomaan. Tai pikkuliinojahan nuo ovat, ovat niin nättejä. Kirjoittele käyttökokemuksistasi , kiinnostaisi tietää kun olen vallan vain noita Wettexejä käyttänut. Tuollaiset olisi paljon kivempia jos käytössä osoittautuvat toimiviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden kerran käytön jälkeen olen vielä ainakin tyytyväinen. Hyvin niillä pyyhki pöytiä ja tuntuivat mukavalta kädessä. Raportoin lisää, kunhan on enemmän kokemusta... :)

   Poista
  2. Minulla on kokemusta puuvillaisten tiskirättien / siivousliinojen osalta: mieheni mummo teki niitä eläessään nimittäin sen verran paljon, että niitä on isot kasat vieläkin miellä. Käytän siivousrättinä toisia ja toisia ihan tiskirättinä välillä, kun kyllästyn Wiledoihin. Tykkään. Ja sit pesen pesukoneessa ihan normisti.
   Bambulangasta olen tehnyt, mutta en ole vielä raaskinut (?) käyttää.. mutta käsittääkseni niissäkin pesukertojen jälkeen imuteho paranee. Kovin paksusta langasta niitä ei voi tehedä, että jaksaa puristaa tätit kuivaksi.

   Poista
 3. Mistä näitä tiskirättejä oikein tulee? :)
  Ihania arjen harmautta piristäviä juttuja. Sydämellinen pinkki on suosikkini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän niitä, puikoilta :D Se on oma suosikkinikin. Annoin sen tänään äitille, pitänee siis tehdä vielä itsellekin. Saa nähdä, raaskiiko äiti edes käyttää niitä...

   Poista
 4. Minusta tämä kukkakuvio on ihana! Ja pinkki oli kyllä tiskirätin väriksi piristävä.

  VastaaPoista
 5. Kauniita ja käteviä kaikki, mutta kyllä tuo kissakuvio on ihan yliveto! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...