Sivut

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Mint Julep -sukat

Mulla näköjään aina jää joku vaihde päälle. Tällä kertaa se on Pari parittomille sukille -kampanja. Yksi näytehän tästä on jo nähty, mutta tässä tulee toinen: Mint Julep -sukat (rav). Näistä piti alunperin tulla sukat poikaystävälle, mutta jo tekovaiheessa sain kuulla, että aika tiukat niistä tulee. No, niin tuli. Yhden sukan sain tehtyä, sen jälkeen se pääsi lankalaatikkoon odottelemaan purkamista.

Nyt tulin sitten toisiin ajatuksiin, ja päätin tehdä sukat valmiiksi. Tuli mitä tuli. Saakoot joku muu ne. Lanka Regia Design Line by Erika Knight, väri Mint Julep (menekki 68g). Neulottu 2,5mm puikoilla. Silmukoita 64. Kantapää se tavallisista tavallisin.

Untitled
Mint Julep -sukat oikealla. Sukat kuvattu uuden lipaston päällä. Laatikot varattu langoille. :)Kävin eilen Rovaniemellä. Pitihän siellä sitten paikalliset lankakaupat käydä läpi ja ostaa lankaa muistoksi reissusta. Neulontaista ostin pari kerää Fabelia ja vihdoin löysin Cloverin virkkuukoukun 3,5 millisenä. Käsityöliike Estistä kävin hakemassa vähän lisää tiskirättilankaa. Autossa sitten pistin heti sukat puikoille ja nimesin ne Rovaniemi-sukiksi. Saa nähdä, milloin nämä valmistuvat.

Knitting on the roadEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...