Sivut

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Tiskirättejä

Eilen illalla aloitin tämän tiskirättiprojektin.Vapaapäivä on mennyt mukavasti katsomatta jääneiden sarjojen ja neulomisen parissa. Tällä kertaa olin fiksu, enkä postannut jokaista erikseen.


Illan aikana valmistui Omppu (rav). Tykkään tuosta kuviosta kyllä tosi paljon, mutta tiskirätiksi tuo on aika pieni. Siihen tehtiin vain 37 silmukkaa. No, ehkäpä tuota tulee kuitenkin käytettyä, vaikka silloin kun kaikki muut on pesussa (niitähän ei tietenkään voi pestä heti....). Ohje täällä.

Tänä aamuna puolestaan valmistui Be My (rav). Tämä on jo hyvän kokoinen, 47 silmukalla tehty. Tällä mallillahan olen tehnyt jo yhden tiskirätin, joten tämä oli tiedossa. Edellinen meni äitille äitienpäivänä, joten oli pakko tehdä vielä toinen. Ohje täällä.

Iltapäivällä vuorossa oli Delfiini (rav). Delfiiini on oikestaan ihan hyvän kokoinen, siihen tuli 41 silmukkaa. Langan ostin Rovaniemen reissulta. Väri kuvassa liian kirkas, oikeasti tuo on enemmän petrooli. Tämä näyttää ihan siltä, niin kuin se olisi menossa siskolleni. Ehkä neulon tällä mallilla vielä toisen esimerkiksi joskus lahjaksi. Tämä jäänee itselle. Ohje täällä.

Liinat

Kaikissa lankana on Hjertegarnin Blend Bamboo, jonka olen todennut jo melko hyväksi langaksi tähän tarkoitukseen. Tarkemmat langanmenekit ym. löytyy Ravelrystä. Puikot 3,5 mm bambupuikot. (Outoa neuloa bambulankaa bambupuikoilla....) Täytyy tässä vaiheessa vielä kertoa, että käyttökokemukset niistä edellisistä ovat olleet hyviä. Olen pessyt niitä 60 asteessa ja hyvin ovat kestäneet.

1 kommentti :

  1. Kauniita ovat. Itse en raaski käyttää neulottuja tiskirätteinä, tulee käytettyä enemmin pannulappuina.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...