Sivut

tiistai 1. tammikuuta 2013

Belle Cable -säärystimet

Kuten jo aikaisemmin tuli kerrottua, nämä säärystimet on nähty täällä blogissa aikaisemminkin. Malli on niin nätti, että kun sisko toivoi säärystimiä, en muita malleja miettinytkään.

valkoiset säärystimet

Vuoden ensimmäinen valmistunut työ muuten! Lanka Cascade 220 (120g), puikot 5,0 mm. Ohje löytyy mm. Moda-lehdestä 5/2011. Ohje on helppo, toisettavia kaavion rivejä on vain neljä ja ne oppii jo parin kerran jälkeen ulkoa. Silmukoita lisätään pohkeissa (fiksu kuvaaja ei tajunnut kuvata takaosaa), ja tarvittaessa niitä voi lisätä enemmänkin. Näissä 50s -> 56s.

säärystimet pitsi palmikko
Hyvää alkanutta vuotta Neuleaddiktion lukijoille! :)

17 kommenttia :

 1. Aivan ihanat säärystimet! Oon jo pitkään miettinyt säärystimien tekemistä ja tuossa olisikin aivan ihana malli. Nyt pitäisi vain etsiä tuo lehti :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hei, minkä paksuista tuo käyttämäsi lanka on ja muistatko mikä oli ohjeen lanka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 200m/100g, mutta vaikka metrimäärä on sama kuin 7 veljeksessä, niin kyllä tuo Cascade 220 on paksumpaa, löyhemmin kehrätty tai jotain :)

   Poista
  2. Niin ja ohjeessa oli Rowanin Lima lankana.

   Poista
 3. Voi miten onkin kaunis malli <3 Hyvää uutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Aivan mahdottoman kauniit! Oikein onnellista uutta vuotta myös:)

  VastaaPoista
 5. Kauniit lumiprinsessan lämmittimet :) Tämä malli ei vaan oikein mene hyvinmuodostuneet pohkeet omistavalle, omiini lisäsin aika paljon silmukoita, toimii mutta ei ole enää niin nätti...

  VastaaPoista
 6. Tosi nätit säärystimet, kuten nuo vaaleanpunaiset sukatkin. :) Pitääpä kaivaa kätköistä tuo mainitsemasi Moda, josko vaikka itsekin innostuisin.

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Joululahjoja tarkoitus neuloa osittain itse tänä vuonna ja tuossa on niin nätit säärystimet, että kelpais varmasti monelle! :) Olisitko pystynyt näpyttelemään sitä ohjetta tänne näkyviin? Iso vaivahan siinä olisi, mutta jos sattuu aikaa ja innostusta löytymään sulta niin ei haittais yhtään tietää kuinka nämä on tehty! :) Kova innostus opetella kaikkea uutta, kun melko tuore neuloja olen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...