Sivut

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Pinkit pitsisukat

Aloitin nämä sukat viime keväänä. Nyt vihdoin on valmista ja olen jopa saanut nämä pingotettua ja kuvattua. Lanka Drops Fabelia (120g), puikot 2,5 mm. Ohje Novitan Sukkalehdestä, malli S (Pitkät pitsisukat).


Kesken olisi vaikka kuinka monta projektia, mutta jotenkin innostus on kaitessa. Innoissani aloitan kaikenlaista, mutta sitten alkaa tökkiä värivalinnat, yksitoikkoisuus, hitaus, mallivalinta... Pitäisi purkaa huonoa fiilistä aiheuttavat neulomukset ja keskittyä vain niihin, joiden tekemisestä nauttii. Ei tulisi neuleahdistusta. Purkulangat sitten taas on niin kurjan näköisiä, täydet, korkkaamattomat kerät on paaaljon houkuttelevampia...

10 kommenttia :

 1. Kyllä nämä olivat mun mielestä pakkoneulomisen arvoiset. Nuo on niin valtavan nätit!

  VastaaPoista
 2. Niin tuttua toi uuden kerän houkutus vanhoihin purettuihin verrattuna... Hieno malli ja väri sukissa!

  VastaaPoista
 3. Upea väri, eikä mallissakaan mitään vikaa ole! Mutta että noin ohuet puikot ja pitkät varret, mulla menisi järki... :D

  VastaaPoista
 4. Valtavan sievät sukat! Kaunis malli. Mulla on niin samat fiilikset neulomiseen just nytten... Haluaisin aloittaa kaikenlaista mutta sitten jostain tulee tympääntyminen ja hommat lässähtää. Sinänsä tekee mieli neuloa mutta mitä?

  VastaaPoista
 5. Hei, löysin äsken blogisi ja tykästyin kovin. Mukava lukea, kun oman ikäisenikin tykkää neulomisesta ja on bloggailee myös :) Sukat on tosi nätit!

  VastaaPoista
 6. Vau, hienot sukat ja kiinnostava palmikko.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...