Sivut

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hugo the Sohvaperuna

Monsterit on ihania! Näiden edellisten seuraksi on nyt valmistunut uusi tulokas.... Hugo! Neuloin sen 7 veljeksestä 3,5 mm puikoilla. Käsiin ei riittänyt samaa väriä kuin vartalo-osuuteen, mutta kuka sanoi, että niitten pitäisi olla saman väriset ;)

Hugo tykkää köllötellä sohvalla ja katsoa mm. Beck-elokuvia, eikä se koskaan valita, että kanava on väärä... Hugo silittää myös mielellään kissoja :)

Lisäksi sain yhtenä päivänä tehtyä pari tiskirättiä lisää. Ne edelliset on olleet kovassa käytössä ja kaipasin lisää värivalikoimaa. Edelleen luotan samaan lankaan, Blend Bamboo on toiminut noissa jo käytössä olleissa todella hyvin. Nämä tein 3,5 mm puikoilla, 3,0 mm puikot olisi kuitenkin ehkä olleet paremmat... Ohjeet näihin löytyy tältä sivulta.


Seuraavaan projektiin tarvitaan seuraavat langat (ihania pallukoita!):


6 kommenttia :

 1. Ihanasti ihan Hugon väriset silmät kissalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Meillä on yksi mattokin täällä kotona, joka sointuu mahtavasti kissan silmiin. Tarkotuksella tietty valittu, pitäähän mattojen sopia asukkeihin ;D

   Poista
 2. Onpa Hugo ihana! Tuommoinen komistus pitää saada omallekin sohvalle... Jännityksellä odotan, mitä noista herkullisen värisistä pallukoista valmistuu. :-)

  VastaaPoista
 3. Hempeitä värejä! Ja lisää ihanuuksia on tulossa... :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania neulomuksia olet tehnyt!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...