Sivut

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Shift of Focus

Se edellinen neule ehti marinoitua lähes vuoden, tämä "vain" puoli vuotta. Aloitettu tammikuussa. En oikein tiedä, mikä tämän tekemisessä kesti. Ehkä joku pieni epäilys, että mahtaako tästä tulla hyvä. Pitäisi näköjään luottaa itseensä, sillä loppujen lopuksi tästäkin tuli oikein kiva ja käyttöä ei haittaa, vaikka olisi vähän mahaakin ;) Nyt harmittaa, että tämä ei valmistunut aikaisemmin, kohtahan mulla ei enää ole tuota pallomahaa!

Ohje on Veera Välimäen Shift of Focus. Lanka Wollmeise Purea, väri Himbeere. Langan loppuminenkin pelotti siinä vaiheessa, kun aloittelin hihojen tekemistä. Tarkalla puntaroimisella sain kuitenkin hyvät hihat ja lankaa jäi jäljelle vain muutama metri. Tasan kaksi vyyhtiä tähän siis kului, puikot 3,5 mm.Napit hankin Ravelryn kautta, ovat Dropsin 20 mm helmiäisnapit. Olisin voinut tilata ne jostain nettikaupastakin, mutta monen euron postikulut pelkistä napeista tuntuivat hurjalta..... 

Tästäkin tuli oikein kiva. Saa nähdä, miltä se näyttää päällä sitten synnytyksen jälkeen, kun muodot taas muuttuu ja tuo pallo tuosta katoaa... Eiköhän tämä kuitenkin käyttöön jää. 

26 kommenttia :

 1. Upea neule! Värikin on ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis neule! Toisaalta yhdistelmällä Wollmeise ja Veeran malli, ei voi tullakaan kuin kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Kummastakaan on hankala keksiä mitään pahaa sanottavaa :)

   Poista
 3. Kaunis takki ja varsinkin sopiva odottavalle äidille. Kaunis yhdistelmä, vatsa ja takin kaari. Wollmaise on mahtavaa lankaa..

  VastaaPoista
 4. Oi kun on kaunis! Ja kätevä masun kanssa. :) Luulisin, että tuo takki on mitä mainioin lämmittämään rintavarustusta syksyn tullen. :)

  VastaaPoista
 5. Istuu maha-asukin kanssa täydellisesti. Mahtavan värinen myöskin. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis takki! Ja mitä mainioin tuon masun kanssa. Oisinpa itsekin tajunnut tän mallin aiemmin, ois voinut neuloa masun kanssa käytettäväksi ja sitten vielä rintojen lämmittimeksi, mutta en taida enää keretä (on ihan liian monta takkia puikoilla)... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valmistuu yllättävän nopeasti, vaikka välillä tuntuu, että kierrokset on piiiiiiitkiä.... :)

   Poista
 7. Onpas muuten vallan mainio raskausvillatakki! Ihanasti istuu mahasi kanssa. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana takki. Tosi kiva malli ja ihan varmasti on vielä käyttöä vaikka masu pieneneekin. Pirteä väri.

  VastaaPoista
 9. Kaunis takki ja ihana vatsa! Munkin on pitänyt koko raskauden neuloa itselleni sama, en vain ole ehtinyt. Onneksi tuota voi pitää muutenkin :)

  VastaaPoista
 10. Väri on taas niin kaunis ja malli samoin, sinä se onnistut! :)

  VastaaPoista
 11. Upea väri ja istuu kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana! Väri ja malli! Todella kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...