Sivut

perjantai 11. lokakuuta 2013

Snug

Ihana pieni villatakki! Ohje siis Snug. Mulla oli vähän ohuempi lanka (Isoveli, 250g), niin tein alkuun 40s ja hihan kohdalle 15s ja muitakin silmukkamääriä sovelsin hieman. Tuli oikein hyvän kokoinen. Puikot oli 5 mm. Nappeja ei löytynyt viittä samanlaista, joten laitoin tuommoisen kokoelman sitten :)

Hirveesti kaikkia uusia tekniikoita tässä ohjeessa! Päättelyä en jaksanut alkaa enää opettelemaan, mentiin vanhan kaavan mukaan. Hupun silmukoitakaan en jaksanut alkaa silmukoimaan, vaikka täällä onkin tosi hyvä ohje siihen. Tein sitten kolmen puikon päättelyn.Virkaamalla tehty provisional cast-on (mikä lie suomeksi) sen sijaan oli tosi kätevä ja toimiva!

Ei tuo taida mihinkään toppahaalarin alle mahtua (jos nyt edes koko haalari mahtuu enää talvella!), mutta menee näin syksyllä kun ei ole vielä kauhean kylmää :)

10 kommenttia :

 1. En ole tajunnutkaan miten paljon erilaisia tekniikoita tuossa takissa käytetään! Bloggaamisen kannalta on ärsyttävää, etteivät ne aina (yleensä?) käänny luontevasti suomenkielelle. Tuo nappikokoelma on ihana!

  VastaaPoista
 2. Voi juku! Oon kokonaan unohtanu, että toikin villatakki mulla on Ravelry jonossa. Isoveikkaakin olis kaapin nurkassa odottamassa tarvetta... Josko minäkin... ;)
  Ihania nappeja oot kokoelmaan löytäny =)

  VastaaPoista
 3. Mahtava takki ja kiitos mallin esittelystä. Meni nyt täälläkin listaan. :)

  VastaaPoista
 4. Sulosia ovat molemmat, takki ja omistaja.:)

  VastaaPoista
 5. Oi kun on ihana takki! Nän jo sieluni silmin, kuinka marraskuussa syntyvä vauvani ihan selvästi tarvitsee tällaisen sitten kevätkeleille. Kylläpä sinun vauvasi on jo iso (ja niin söpö <3) :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihania vauvaneuleita täältä löytyykään! Luin blogiasi joskus kesällä ja nyt olen jo pitkään miettinyt, että mistäköhän löydän takaisin tänne. Nyt sattumalta satuin oikeaan blogiin ja tulevan varalta liityin lukijaksikin.

  VastaaPoista
 7. Onpas sieviä, niin takki kuin vauvakin! Muutenkin olet tehnyt aivan ihania vauvanneuleita!

  VastaaPoista
 8. Voi mikä vauveli. Ihana takki kans, nuo napit....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...