Sivut

torstai 7. elokuuta 2014

Neuleiden nimikointi päiväkotia varten

Hei armaat lukijat, nyt on hyvät neuvot tarpeen! Miten olette nimikoineet neuleet päiväkotia varten? Niissä kun ei ole lappuja, mihin nimen voisi kirjoittaa... Vai oletteko nimikoineet ollenkaan?

Lapsen haalari alkaa olla jo hyvällä mallilla, kohta kainaloissa asti tehtynä ja alkaa olla aika laittaa hihat puikoille! :)

7 kommenttia :

 1. Itse en ole juuri muuta nimikoinut kuin kenkiä, saappaita ja rukkasia, mutta lapset ovat myöskin päiväkotiin mennessään osanneet jo tunnistaa omat vaatteensa. Olen ottanut tietoisen riskin (ja kertonut sen päiväkodin tädeillekin), että kamoja saattaa hukkua ja joutua väärille lapsille, mutta kun se nimikointi on vaan niin tylsää puuhaa. Minusta ei ehkä kannata ottaa mallia...
  Muistaakseni lähes jokaisen päiväkodin eteisessä on ollut mainoksia tilattavista nimikointilapuista (silitettävistä ja ommeltavista) ja merkitse.fi:stä on jotkut tuttavat tilanneet kaikenlaista tarviketta nimikointiin.
  Onnea päiväkotiuralle! :)

  VastaaPoista
 2. Helppo on tekstiilinen haavateippi joka tarttuu tiukasti. Kirjoitin ihan kuulakärkikynällä siihen nimen (ennen kiinnitystä).

  VastaaPoista
 3. Haavateippiä suosittelen minäkin.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli kanttinauhaa/vastaava pieni lenkki jonka ompelin vaatteisiin kiinni, siinä lapsen nimi. Jossain vinkkasi myös että kaikki villavaatteet voisi merkata vaikka saman värisellä villalanka lenkillä ja kertois vaan hoitajille että niissä on tällainen systeemi :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen merkannut kaikki lapsen vaatteet Name Bubbles -nimitarroilla. Hyvin ovat pysyneet neuleissakin :)

  VastaaPoista
 6. Mulla tuli joskus hankittua niitä "Made by Paula" tms nauhoja neuleita varten. Oon kiinnittänyt niitä lapsen neuleisiin jopa sukkiin ja lapasiin, ja sitten niihin noita Name Bubblesin nimitarroja laittanut.

  VastaaPoista
 7. Kiitos näistäkin kommenteista! Tuota ruskeaa teippiä täytyy kokeilla...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...