Sivut

tiistai 28. syyskuuta 2010

Eka palkinto!

Kylläpä oli ihana piristys päivään, sain nimittäin Berenikeltä ensimmäisen blogi-palkinnon, vai tunnustukseksikohan ihmiset noita sanovat... No, täällä se on Palkinto. Isolla P:llä.

Tämä nyt ilmeisesti velvoittaa minut paljastamaan teille 7 asiaa itsestäni. Ja haastamaan/palkitsemaan muitakin, mutta tämä on näkynyt niin monessa blogissa, että en tiedä ketkä tämän ovat jo saaneet. Palkitsen siis näin: 5 ekaa saa ottaa tämän!
1. Jos joku ei vielä tiennyt, opiskelen sairaanhoitajaksi.

2. Olen kova tekemään reklamaatioita. Jos jotain ostan, en tyydy vialliseen. Esim. kerran eräs tuote oli homeinen vaikka parasta ennen päiväys ei ollut vielä lähelläkään. Lähetin valmistajalle viestiä ja sain 5e tuotelahjakortin ruokakauppaan. Kannatti siis.

3. Edellisestä mieleeni tuli, että olen myös todella hyvä huomaamaan kirjoitusvirheet (vaikka niitä itsekin varmasti teenkin....)! Jogurtti-purkissakin on lukenut ungsäpple, eikä ugnsäpple eli uuniomena. (ung=nuori, ugn=uuni). Laitoin palautetta, olivat kuulemma huomanneet asian jo...

4. Suurimpiin herkkuihin kuuluu Maraboun Mjölkchoklad med luftbubblor (ilmakuplasuklaa), jota ei joka kaupasta saa. Kuulun myöskin niihin ihmisiin, jotka tykkäävät vinegar-sipseistä. Maksalaatikko kuuluu inhokkeihin.

5. Rakastan huonekalujen kokoamista! IKEA (sydän). Viikonloppuna kokosin ison kirjahyllyn (lähes) yksin. Ja omistan porakoneen ja työkalupakin. Poikaystävälläkään ei moisia ole.... ;)

6. Olen toisinaan aika laiska opettelemaan uusia asioita....

7. Isona minusta tulee Vaimo ja Äiti.

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...