Sivut

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Totaalinen järjenlähtö

Ikinä ei pitäisi mennä sanomaan mitään. Varsinkaan mitään langanostoon liittyvää. Kun kuitenkin tietää, että sitä sitten joskus sortuu ostamaan.

Ja kun nyt sorruttiin, niin sorruttiin kunnolla. Luennon jälkeen kaveri pyysi tulemaan seuraksi markettiin valitsemaan lankoja. No, tuli sitä itsellekin ostettua. 7x150g 7 veljestä = 1050g. Kun oli vaan 3e/kerä. Joululahjalankoja. (Juu....)

Aiemmin päivällä toisessa kaupassa nähdyt Floricat jäivät kaivelemaan mieltä. Kun olivat vain 2e/kerä. Hain sitä sitten nyt illalla 7x50g = 350g. Ja kaksi kerää Isoveliä, kun sitä siihen palmikkojutskuun tarvitsen. +200g.

Yhteensä HUIMAT 1,6 kiloa!! Noin helposti!!

No, jospa noille löytyisi käyttöä. Kaikille on jo jonkunlainen suunnitelma. :) Mutta kun sitä lankaa on kaapissakin... Ihan tarpeeksi. Ei kukaan tarvitsisi esim. Rose Mohairia? Haluaisin päästä eroon. Turkoosia löytyis useampi kerä, tummaa violettia 1,5 kerää, punaista jonkun verran ....

Tässä päivässä oli muutakin iloa; sain vihdoin Neulekirjan kirjastosta lainaan! Siis sen, mistä kaikissa blogeissa hehkutetaan. Oli siinä kyllä ihania malleja :) Nami.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...