Sivut

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Ketä täällä on? :)

No niin, nyt on tilaisuus kertoa, kuka olet :). Missä päin puikkosi kilisevät, minkä ikäinen olet, minkälaisia neuleita harrastat ym. mitä vain mieleen tulee!

Hauska tutustua!

10 kommenttia :

 1. Heli Turusta 24w. Puikoilla on tekeleitä sukista neulepaitoihin/-takkeihin ja tiskiräteistä ponchoihin :)
  Seuraan blogiasi Blogilistan kautta :) itse vielä mietin blogin perustamista :)

  VastaaPoista
 2. Olen Edith 24 v. ja asun, opiskelen ja työskentelen Helsingissä. Rakastan villasukkien neulomista talvella ja kalalangasta virkkaamista kesäisin:) Seuraan blogiasi blogilistan kautta, mutta en enää muista miten löysin tänne... Minulla on myös oma blogi, johon päivittelen kaikkea kiva omatekemää ja netistä löydettyä.

  VastaaPoista
 3. "Sasu" 31v kahden lapsen kotiäiti Keski-Suomesta K.vedeltä. Neulon puikoilla kaikkea mitä mieleen juolahtaa, on ne sitten tarpeellisia tai ei.
  Täällä käyn aina kun päivityksiä sinulta tulee ja välillä kyllä muutenkin joitain ideoita hakemassa.

  VastaaPoista
 4. No heips :) Mie oon hillanen, Kuopiossa päin käyttelen puikkoja, mut ei ne kilise kun ne on puuta ;) Mie oon 25v, iki-innostunut käsitöistä. Neuloskelen aika paljon sukkia, osittain johtuen siitä, ettei miulla oo niitä läheskään tarpeeksi. Huiveja tykkään neuloa myös, ja tiskirättejä.:) Virkkailen myös tilkkupeittoa tällä hetkellä ja ompelenkin kaikenlaista, silloin kun on aikaa. Hauska tutustua :)

  VastaaPoista
 5. Hanna Kemistä, 25-vuotias virkkaaja, neuloessa syntyy yleensä sukkia ja lapasia, virkkaamalla paljon muuta. Blogilistan kautta tänne löysin aika vasta. Blogista löytyy tehtyjä töitä

  VastaaPoista
 6. Olen Mari, 39 vuotias ja asun Salossa. Eniten neulon sukkia. Siitä kai lempinimi, Sukka... Käypä kurkkaamassa blogissani, niin saat tietää enemmän :)

  VastaaPoista
 7. heips! olen Berenike 21v., intohimoinen neuloja, ompelija ja valokuvaaja. Olen kiinnostunut enimmäkseen vintagesta, eko-muodista ja puutarhailusta. Tällä hetkellä päällä on vuoden kestävä lankalakko ja väh. puoli vuotta kestävä tekstiililakko. Seurailen Neuleaddiktiota, kun siinä on mahtava neulontafiilis ja ihania projekteja :)

  VastaaPoista
 8. Olen Nzqu 30-v. Seuraan blogilistan kautta, kommentointi tuppaa jäämään välillä vähäiseksi. :) Neulon, virkkaan, näpertelen ja pyörin kirppiksillä. Niistä asioista voi lukea blogistani, tervetuloa!

  VastaaPoista
 9. Ja minä olen Sanna Jyväskylästä, 24-vuotias ja 3-vuotiaan äiti sekä vestonomiopiskelija. Tulin kommenttisi kautta ihastelemaan blogiasi. Olen seikkaillut täällä jo vaikka kuinka kauan ja aina vaan löytyy ihanuuksia! Ne Isoveikkatakit, joista toinen meni lahjaksi, olivat aivan ihania!

  VastaaPoista
 10. Oletpa kyllä kauas jaksanut selata! :o
  Kiitän kommentista, tervetuloa lukemaan jatkossakin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...