Sivut

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Sehän edistyy!

Vimmattua neulomista, sarjojen ja elokuvien katselua siinä lomassa. Kädet alkaa olla useammasta kohtaa kipeät sen seurauksena. Kannattaisi varmaan pitää vähän taukoa, mutta kun ei malta. Ei malta! Mihin se neule-blaah meni, joka kerkesi vaivata? Oliko kaikki kiinni vain oikeasta työstä?Lauantaistahan Thermal on kuitenkin edistynyt jo huomattavasti, vaikka hitaalta se tuntuukin... Värivalinta tosin alkaa epäilyttää. Onko tuo harmahtavan ruskehtava väri oma värini... Toisaalta se on ihanan luonnollisen värinen, toisaalta aika tylsä.


Lanka tuoksahtaa kovasti lampaalle. Voiko tälle asialle tehdä mitään? Poikaystävän suunnalta olen asiasta kuullut. "Tuleeko tuo aina olemaan tuon hajuinen...."

Parin tuuman päästä tulee se nappiaukko (termit hallussa...)! Äkkiä pitää neuloa vielä pari riviä, sen jälkeen saa vähän vaihtelua kun pyöröneule muuttuu edestakaisneuleeksi. Mites ne hihat muuten, ne ilmeisesti neulotaan pyörönä. Kannattaako siis sijoittaa 3,5mm:n sukkapuikkoihin (okei, on niille varmaan joskus myöhemmin käyttöä), vai yrittää 80 cm:n pyöröpuikoilla?

3 kommenttia :

 1. Hei! Vastasin sinulle blogissani esittämääsi kysymykseen: http://yarngrimoire.blogspot.com/2008/11/my-delight-on-shiny-night.html :)

  VastaaPoista
 2. Ihania neuleita!!! Cavernisi oli mielettömän ihana :) (en edes ehdi kommentoimaan neuleitasi, kun neulot niin nopeasti :D millä ajalla, millä ajalla :D)

  VastaaPoista
 3. Asarum: Kiitos vastauksesta :) !

  Berenike: Kiiiiitos! Aikaa löytyy, kun olen toistaiseksi lomalla, ja kotona ei päivisin ole kukaan häiritsemässä ;).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...